2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شوهرت که اجازه گرفتی از مادر شوهرتم بگیر دیگه 😒 ،اجازه گرفتم یعنی چی از همین اول زندگی درست پبش برو بعدا گرفتار نشی فقط اطلاع بده آدم بالغ نیاز به اجازه گرفتن نداره

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
😐

اخه دفعه قبل با مامانم رفتم بیرون دیدم شوهرم زنگ زده با ناراحتی میگه چرا خبر ندادی تو باید به اونا خبر بدی مامانم گفته همسایه ها گفتن زن پسرت داشته کجا می‌رفته باید به منم خبر می‌داده که بدونم

از شوهرت که اجازه گرفتی از مادر شوهرتم بگیر دیگه 😒 ،اجازه گرفتم یعنی چی از همین اول زندگی درست پبش ...

نه آخه من آخه به شوهرم خبر دادم میگم یعنی لازمه به مادر شوهرمم بگم اخه

از شوهرت که اجازه گرفتی از مادر شوهرتم بگیر دیگه 😒 ،اجازه گرفتم یعنی چی از همین اول زندگی درست پبش ...

دیگ چکار کنم شوهرم تا نذاره من تا دم در هم اجازه ندارم برم

اخه دفعه قبل با مامانم رفتم بیرون دیدم شوهرم زنگ زده با ناراحتی میگه چرا خبر ندادی تو باید به اونا خ ...

بله 

بنظرم تنها شوهرت رو در جریان بزاری کافیه ، آدم بالغی هستین بچه که نیستی بخوای از بزرگتر اجازه بگیری

دیگ چکار کنم شوهرم تا نذاره من تا دم در هم اجازه ندارم برم

کار خاصی نکن از این به بعد میخوای جایی بری بگو فردا میخوام برم فلان جا نگو اجازه میدی برم بگو میخوام برم ،همین 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم