2777
2789
عنوان

وکیل هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها چجوری دلشو دارین طلاق بگیرین؟؟؟

خییییلی سخت بود تصمیمش من خیلی اذیت میشدم ولی چون دوسش داشتم نمیتونستم جراتشم نداشتم از طلاق میترسیدم ولی دیگه خسته شدم از خدا خواستم اگه قرار نیست زندگیمون درست بشه بهم یه قدرتی بده که بتونم تمومش کنم

میخواد اذیتت کنه   و بیماره لابد. بجای وکیل  خواهش میکنم ازت برید مشاوره بگیرید  از ر ...

عزیزم شما وکیلی ؟ من سوال دارم 

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم
شماها چجوری دلشو دارین طلاق بگیرین؟؟؟

اینجوری نگو.قضاوت نکن.هیچ زنی دوس نداره زندگیشو ازدست بده حتی بخاطر ازبین رفتن باکرگیشم ک بوده تحمل میکنه.اما ی وقتی میرسه ک نمیشه تحمل کرد هرچیم تحمل کنی بدتر میشه پس دیگع دلیلی برای ادامه نمیبینی.موندنت اشتباه تره

اینجوری نگو.قضاوت نکن.هیچ زنی دوس نداره زندگیشو ازدست بده حتی بخاطر ازبین رفتن باکرگیشم ک بوده تحمل ...

میدونم عزیزم ...درک میکنم که احتمالا زندگی طرف خیلی سخت شده که دیگه نمیتونه ادامه بده...من الان خودم فعلا دارم هی کتک میخورم ولی فعلا موندم به امید اینکه شوهرم خوب خوب بشه ان شاالله

فک نکنم راحت باشه؟؟من ی بار واسه ترسیدن شوهرم رفتن ولی اون نامرد نترسید برگشتم خونم

چی بگمو.کلا طلاق خوب نیست خدا واسه هیچ کس بد نیاره

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم