2777
2789
عنوان

وکیل هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 68 پست
بابا من جاری خودم  تکواندو کار کرده وبخدا انقد سلیطس که اگه شوهرش بخاد بزنتش حالت دفاع به خودش ...

آخی عزیزم منم دستمو میگرفتم رو سرم و جلو صورتم😔

ولی من خودمم سعی میکردم بزنمش موقع کتک خوردن اما هیچوقت زورم بهش نمیرسید

خب منم مقصر بودم منم جواب میدادم باهاش بحث میکردم اما اصلا در حدی نبود که بخواد کتکم بزنه 

بببین من دیگه این مردا رو مثل کف دست میشناسم.حاضر جوابم باشی.جیجغو باشی یا ار چیز دیگه ...اگه مرد دست بزن نداشته باشه نمیزنه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم مقصر بودم منم جواب میدادم باهاش بحث میکردم اما اصلا در حدی نبود که بخواد کتکم بزنه 

افرین دقیقا...بخدا منم انقده جواب نمیدم چون درکل از زن سلیطه و بیحیا خوشم نمیاد...ولی بازم میگه تو باعث شدی من بزنمت... ی بار مست کرد گفتم چرا اون زهره ماریو میخوری بعدش گفتم بدرک هرچی میخای بخور دیگه واسم مهم نیست بعدش گریه کردم اومد انقده منو زده که نگو و نپرس

بببین من دیگه این مردا رو مثل کف دست میشناسم.حاضر جوابم باشی.جیجغو باشی یا ار چیز دیگه ...اگه مرد دس ...

آره بابا حاضرجوابیم اصلا دلیل نمیشد که بخواد دست روم بلند کنه اونم با تمام زوری که داره

آخی عزیزم منم دستمو میگرفتم رو سرم و جلو صورتم😔 ولی من خودمم سعی میکردم بزنمش موقع کتک خوردن اما ه ...

دیشب واسش چاقو گرفتم😉😉😉 گفتم اگه دیگه بزنی منو منم چشاتو از حدقه میارم بیرون...میخندید میگفت دربیار ببینم چجوری اینکارو میکنی...لبه چاقو گرفت داشت از دسته اش جدا میکرد اخرش از دستم گرفت😄😄😄