2777
2789

من خودم کسی که آشغال می اندازه زمین 

خانمه را دیدم به خدا چه سر و تیپ و قیافه ای بعد ماسک اش انداخت رو زمین؟؟؟

بارها این صحنه را دیدم اونم از خانم ها با اینکه 20 قدم جلوتر سطل آشغال بود 

یا اونهایی که آشغالشون تو دریا یا جنگل می اندازند؟؟؟چرا واقعا چی فکر میکنند پیش خوشون؟؟

اون وقت اون روز یه متصدی بلیط بی آر تی تو ایستگاه دیدم تخمه میخورد همون آشغال کوچولو را هم زمین نمی انداخت مشما گذاشته بود کنار دستش می انداخت داخل مشما (کلا نماد شعور به نظرم)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

سیگار کشیدن شوهرم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

به نظرم اینطور ادما تو خونه خودشونم همین جوریه

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیگار کشیدن شوهرم

اونایی که سیگاری هستن باز یه لذتی داره 

مثلا بهش عادت دارند 

اوایلش حس میکنند با کلاس یا مثلا بهشون آرامش میده 

اما آشغال درک نمی کنم

بعید میدونم اینا از زور خودخواهی شون

شاید ۵۰ درصد حرفه شما باشه ولی به تربیتم هست

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

بداخلاقی بی علت ادم ها با ما میدونم مشکلات هست ما هم داریم زیاد ولی خب سر بقیه خالی نمیکنیم

خدایی تنها کسی بیشتر کسی که اذیت میشه پاکبان که به نظرم مظلوم ترین قشر جامعه هستند

شاید ۵۰ درصد حرفه شما باشه ولی به تربیتم هست

اینجاست که میگن نه تحصیلات نه جایگاه اجتماعی نه پول شعور نمیاره

اینجاست که میگن نه تحصیلات نه جایگاه اجتماعی نه پول شعور نمیاره

اره افرین درسته میدونید برای درست زندگی کردن باید از همین جاها شروع کنی و نشانه های خوبی هست برای موفق شدن

تصمیم گرفتم خیلی رعایت کنم به امید خدا

من آشغال همیشه رعایت میکنم یعنی دستمال کاغذی از دستم بیافته از زمین برمیدارم یه جا تو کیفم میذارم بعدش می اندازم سلطل آشغالی 

این مسائل خیلی چیزهایی اولیه برای تمدن و اخلاق