2777
2789

فرض کنید شما چند سال با یه پسری دوست بودین و عاشقانه برای به هم رسیدن تلاش کردید حالا اومده خواستگاری شما اگه خانواده این دختر باشید به همچین پسری رضایت می‌دید؟ شرایطشو میگم :

۲۶ . ۲۷ سالشه و سه تا خواهر داره

از شما ۸۰۰ کیلومتر فاصله داره ولی بخاطر شما حاضر شده توی شهر شما زندگی کنه و خانواده شهر خودشون...

خونه نداره ولی رهن یا اجاره کرده 

ماشین داره 

تحصیلات برای شما ملاک نیست ، و دیپلم داره و از دانشگاه انصراف داده 

از بچگیش کار می‌کرده و رو پای خودش بوده و هرچی که به دست آورده با تلاش خودش بوده...

شغلش کابینت سازی و چوب و ایناست که درآمدش خوبه بد نیست و همینطوری رو به پیشرفته 

پسر خیلی مودب مهربون و با درکی هست 

خانواده خیلی خوب و فهمیده‌ای داره و خیلی برای رسیدن به هم حمایتتون کردن ولی تنها مشکلی که هست خانواده اش سواد ندارن اصلا 

مادرش خونه داره و پدرش شاغل میوه فروش 

و خود پسره هم در حال حاضر چند تا قطعه وسایل جهیزیه و خریده و اگر خانواده دختر رضایت بدن تکمیلش می‌کنه و نامزد می کنن

حالا شرایط دختر : 

پدرش و مادرش هر دو تحصیل کرده و شاغلن و خود دختر دانشجو هست ، خود دختر سر کار نمیره و درآمد مستقل نداره ، خود دختر تک فرزنده

حالا اگه شما جای خانواده این دختر باشید ، دختر به همچین پسری می دین؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر. تحصیلات برام مهمه

یعنی همه چیزش اوکیه به جز تحصیلات؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بستگی داره تحصیلات برای شما و خانواده تون اهمیت داشته باشه یا نه و میزان این اهمیت چقدر باشه.

اگر اهمیت نداشته باشه یا کم اهمیت داشته باشه میتونه گزینه خوبی باشه 

ولی برای فردی که تحصیلات براش مهمه ، نه ؛ دچار اختلاف میشن.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

نخیرررررررر به خاطر دوری راه  وتفاوت فرهنگ ها واداب ورسوم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اصلا

شما خودت هنوز دانشجویی ازدواج خیلی واست زوده بذار درست تموم شه بری سرکار و توی اجتماع موردای خیلی بهتری هست

انقدر زود دنبال شوهر نباش

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خب مهم اخلاق طرفین خصوصا اخلاق و فرهنگ خانواده ی همسرت هست و اگه واقعا پسر رو میخوای باید برید تو محلشون تحقیق کنید و یه مسافرت خانوادگی برید ک همدیگه رو بشناسید. و مشاوره هم برید چون اینجور ک میگی معلومه سردرگم هستی 

وقتی چهرش خوب باشه و سالم باشه چرا که نه

پسر خیلی سالمیه اتفاقا 

نه بنده خدا اهل مواد و معتاده 

نه رفیق بازه و اهل الکلو اینا نیست اصلا 

همیشه خدا سر کاره و سرش به کارش گرمه 

ولی می‌ترسم خانوادم قبول نکنن به خاطر تحصیلات🥲

اگه بیاد شهر دختر زندگی کنه کارش چی میشه؟چون معمولا اینجور شغلا تو شهر خودشون جا افتاده شدن به غیر از این بقیه موارد خوب بود 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔