2777
2789
عنوان

شما باشید دختر به همچین پسری میدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 49 پست
اخلاقش خوبه؟اگه خوبه من باشم قبول میکنم الان خیلی از تحصیلکرده ها درآمدی ندارن

آره خیلی 🥺 فقط به خاطر تحصیلات خودش و خانواده‌اش می‌ترسم خانوادم راضی نباشن و اذیت کنن 🥲💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم همچین شرایطی داشت تازه خونوادش مخالف هم بودن بخاطر اینکه استان هامون فرق داست ولی بعد عروسی عاشقم سدن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پسرخوب و سالمیه ولی نمیشه صرف دوست داشتن ی زندگی رو تشکیل داد ممکنه بعدا این فکر ک ازش سربودم شاید ا ...

کلن شخصیتش خیلی حامیه و اصلاً به خاطر این راضی شد که توی شهر ما زندگی کنه چون می‌دونه من تک فرزندمو پس فردا خانواده من به من نیاز دارن وقتی پیر بشن و من باید باشم دستشونو بگیرم  و در کل خیلی با درکه :) ولی کاش خانوادمم اینو متوجه بشن...

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

مرسی بابت نظرت عزیزم من که خودم راضیم چون همین پسرو دوست دارم هم پسر خیلی سالمیه نه بنده خدا اهل موا ...

شوهر من نتونست بره دانشگاه چون مادرش بهش گفته بود باید بری کارگری پول بدی بمن،وگرنه به لیسانس گرفتن از دانشگاه آزاد که کاری نداره چیز خاصی و سختی نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بنظر خوبه فقط دختر خانم حق مسکن بگیره موقع عقد چون احتمال داره آقا بعدا بگه میخوام برگردم محل زندگی ...

حق مسکن یعنی چی؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
آره خیلی 🥺 فقط به خاطر تحصیلات خودش و خانواده‌اش می‌ترسم خانوادم راضی نباشن و اذیت کنن 🥲💔

والا الان شوهر من لیسانس داره هیییچ تاثیری هم رو درآمدش نداره الان هی میگه کاش از اول میرفتم دنبال یه حرفه عمرم رو الکی تلف نمیکردم 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
به دخترم میگم پول و تحصیلات مهم نیست اول شعور دوم عشق اگه مطمئنی از هر دو بسم الله

چقدر با درکی شما و فهمیده🤍

کاشکی پدر و مادر منم اینو متوجه بشن 💔😭

حق مسکن یعنی چی؟

سوال خوبیه 

سوال منم هست 

ینی خانم تعیین کنه محل زندگی کجا باشه.

اهان من فکر کردم یعنی خونه خرید بزنه به نامش

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج