2777
2789
عنوان

شما هم اهل چانه زدن هستین؟

1758 بازدید | 62 پست

چانه زدن هنری است که به ما کمک می‌کند در کوتاه‌ترین زمان بیشترین تخفیف ممکن را بگیریم!

به‌خصوص در فرهنگ ما ایرانی‌ها چانه زدن نقش مهمی دارد. انگار هرگز نباید کالایی را با همان قیمتی که فروشنده می‌گوید بخریم. 

بیایید با هنر چانه‌زنی با مطالعه مقاله زیر آشنا شویم. 

خواهش می‌کنم روی لینک کلیک کنید:

https://tejaratnews.com/?p=179499

تو فقط می‌توانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نمی‌تواند آن را از تو بگیرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار زشتی هست 

ما بوتیک داریم 

تا جایی که راه داشته باشه به مشتری تخفیف میدیم 

ولی بعضی ها واقعا شورش رو در میارن و ادم رو عصبی میکنن 

و به نظر من به خاطر 5 یا 6 تومن شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن

نه والا بلد نیستم اصلا

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

نفرت دارم از اين كار

چون خودمون مغازه داريم بعضيا در خدي بزور تخفيف ميگيرن كه اصلا راضي نميشيم

حتي يبار يكي گفت فلان مقدارشو كارت بكشين بقيه شو نقد بدم بقيه شو نداد

اينكه نشد زرنگي اين ميشه حروم خوري

خیلی کار زشتی هست  ما بوتیک داریم  تا جایی که راه داشته باشه به مشتری تخفیف میدیم  ...

5 6 تومن که خوبه

شوهرمن فروشگاه داره واقعاا قیمت خوب میده

یعنی شاید سود بعضی محصولاتش 3تومن باشه

واسه یه 500 تومن تخفیف چیکاار میکنن تازه شوهرم با این حال تخفیف که میده میگن اشانتیون هم بدید😐 واقعا به عقلشون شک میکنم

يه خاطره بگم. مامانم يه ذره چونه ميزنه اما بابانقطه ى مقابل مامانم. ازچونه زدن متنفره خريدکه ميکنه يه چيزيم اضافه به فروشنده ميده 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍