2777
2789
عنوان

شما هم اهل چانه زدن هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو کشور ما نظارت خاصی روی قیمت ها نیست برای همه مون پیش اومده یه جنسی میخریم چندتا معازه پایین تر یا چندتا محله پایین تر قیمتش ده یا بیست درصد کمتره و چشممون بهش میفته 

دقیقا با همون کیفیت و برند قبلی !!!!برای همینه که ملت چونه میزنن

حال متکلم از کلامش پیداست

من فقط ميگم تخفيف فراموش نشه ديگه كارتم ميدم بكشه بدم مياد بيشتر از اين حرفش بزنم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
من وقتی شوهرم چونه بزنه ینی یه جوری غیب میشم که شووهرم تا یه ساعت دنبالم میگرده😁

وااا مگه میخای دزدی کنی

کار اونا زشته که هر جنسی رو با هر قیمتی دلشون خواست میخان تو پاچمون کنن

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

دیروز رفته بودیم دفتر هواپیمایی،ثبت نام کنیم برا مشهد. شوهرم اونجام چونه میزد، وای انقد خجالت کشیدم 😂😂

برا دخترم فقط 90 تومن هزینه بیمه پرواز شد، که شوهرم گفت اونو 80 حساب کنید، آخرشم قبول کردن😁😁

شوهرم خیلی چون میزنه درحد گلاویز شدن

ولی من کارت رو میدم به فروشنده میگم و فقط میگم تخفیف هم بدید 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی