چقدر بعضی از فامیلا میتونن پرو باشن چند سال پیش زن عموم از قیافه ی من ایراد میگرفت حتی به مادرم گفته بود دخترت چهره اش فلانه یا دخترش تو روی من برگشت مستقیم از قیافم ایراد گرفت چقدر پشت منو مادرم حرف زدن بعد که شاکی شدیم چرا این حرف ها رو راجب چهره ی من میزنن عموم برگشت گفت اگه زن و بچه ی من گفتن خوب کاری کردن گفتن همه جا نشستن از ما بد گفتن حتی عموم.تو یه چیزی باهاشون شریک بودیم تو اونم حق و ناحق کردن حقمون رو ندادن به مشکل خوردیم .. تازه طلبکار هم بودن پیش عمه ام چقدر از ما بد گفته یکی دو سال ارتباط نداشتیم تا امسال عید آنقدر عمه ام اصرار کرد برداشتشون آورد خونه ما آشتی کنیم ما هم سر سنگین بودیم وقتی هرچی تونستن راجب ما گفتن ..حالا عموم زنگ زده بابام که میخوایم بیایم دیدنی خونتون، ما خونمون رو دو ساله عوض کردیم نیومدن ببینن حالا بعد دو سال میخوان بیان دیدنی کادو بدن که چی بشه ! زن عموم پشت ما میشینه حرف میزنه بعد میگه جاریم منو محل نمیده شما باشید اهمیت میدید ؟ تازه میخوان بیان شبم بمونن واقعا حالم ازشون بهم میخوره مخصوصا دختر عموم متنفرم ازش با چه رویی میخوان بیان اصلا نمیدونم دیدمش باید چه واکنشی نشون بدم مامان بزرگمم که همش گیر میده به من یه دختر عمو بیشتر نداری چرا باهم صمیمی نیستید ,از فامیل هم شانس نیاوردیم ...
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود