2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف شده

مرسی عزیزم. واقعا توی بد جامعه ای داریم زندگی میکنیم. امشب اونقدر تنفر وجودمو گرفته. اولش از دست شوهرم، الآنم از دست عموم جامعه. واسه دوس داشتن مشروب، اینجوری میکنن باهام. همه می‌خوان سرشون توی ماتحت همدیگه باشه، بعد انتظار پیشرفت هم داریم.

مرسی عزیزم. واقعا توی بد جامعه ای داریم زندگی میکنیم. امشب اونقدر تنفر وجودمو گرفته. اولش از دست شوه ...

تاپیکت درمورد مشروب بوده؟

خب تو این سایتا که نمی‌ذارن بذاری باید بری توییتر 

حذف شده

حالا اگه از صیغه شدن ، تاپیک میذاشتم، حذف نمی‌کردنا بخدا. همه هم خوششون میومد چون جامعه ، فساد دوس داره. اما وقتی کثافت کاری نکنی و فقط مشروب دوس داشته باشی، جوری ترد میشی که انگار چه گوهی خوردی.واقعا متاسفم براشون

😂یواشکی میشه اما نباید جار بزنی

مشکلم می‌دونی چیه؟ شوهرم قبل ازدواج میخورد. بعد ازدواج هم وقتی دیگران میخورن، با آب و تاب تعریف می‌کنه اما وقتی من می‌خوام بخورم، عصبانی میشه سرم داد میزنه و نمیخره. منم ناراحت میشم و فکرمی‌کنم فقط با من دلش نمی‌خواد بخوره‌. با دیگران راحته، با من نه. دلیلشو می‌خوام بدونم. این سوال رو مطرح کرده بودم، پاکش کردن.