2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال مشروب شاید دوست ندارم تو بخوری به زندگیت بچسب

من دوس دارم بخورم. پس خواسته و احساس من این وسط چی میشه؟ من نمیخوام که هرزگی کنم، فقط می‌خوام لذت ببرم همین. خونه پدری، پدر اجازه زندگی نمیداد، اینجا هم شوهر . انصاف نیست بخدا

من دوس دارم بخورم. پس خواسته و احساس من این وسط چی میشه؟ من نمیخوام که هرزگی کنم، فقط می‌خوام لذت بب ...

ببین دختر خوب 

مشروب سیگار و..... چیز به شدت بدیه 

حالا کاریم به شوهرت نداریم 

به جاش یه چیز دیگه باهم بخورید همین

دلیل نمیشه پدرت اجازه نداده یه سری کارا کنی حالا شوهرت اجازه بده

ببین دختر خوب مشروب سیگار و..... چیز به شدت بدیه حالا کاریم به شوهرت نداریم به جاش یه چیز دیگه باهم ...

مشکل منم همینه، چرا باید اونا به جای من تصمیم بگیرن و اجازه بدن یا ندن بهم؟! پس من چی ام؟ کالا هستم؟ جنس درجه دو هستم؟ چی هستم؟ آیا اونا بخوان کاری بکنن، اجازه منو میگیرن؟

مشکل منم همینه، چرا باید اونا به جای من تصمیم بگیرن و اجازه بدن یا ندن بهم؟! پس من چی ام؟ کالا هستم؟ ...

دخترررررررررررررررررررر

بجای اینکه مشروب یا این چیزای کثیفو بخوری 

کارای دیگه بکن عجب حالی داریا😐 🧶 

اره شوهرت میخوره نمی‌ذاره تو بخوری شاید یه چی می‌دونه منم اگه به بابام بگم ازین چیزا میخام از فردا گشاد گشاد راه میرم🧊😂

ببین دختر خوب مشروب سیگار و..... چیز به شدت بدیه حالا کاریم به شوهرت نداریم به جاش یه چیز دیگه باهم ...

درضمن، شوهرم قبل ازدواج خیلی میخورد. و باهم حرف زده بودیم و قرار بود باهم بخوریم همیشه. اما بعد ازدواج کلا عوض شد.نمیدونم چرا. فقط هم با من اینجوریه، با رفیقاش خوبه‌

دخترررررررررررررررررررربجای اینکه مشروب یا این چیزای کثیفو بخوری کارای دیگه بکن عجب حالی داریا😐 🧶 ...

آها اون بخوره اما به من اجازه نده بخورم چون یه چیزی میدونه. جالبه😂😂