2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 35007 بازدید | 144 پست
سلام بچه ها من امروز فهمیدم رحمم به سمت راست انحراف داره واقعا مشکلی تو بارداری ایجاد نمیکنه؟منم درد ...

عزیزم سقطت بخاطر کجی رحمت بوذه ؟؟

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

منم امروز دکتر معاینه کرد گف رفته سمت چپ رحمت برای بارداری باید عکس رنگیتو ببینم ترسوند ک احتمال دار ...

باردار شدی یا نه آخرش؟؟بیا بگو خواهش میکتم استرس گرفتممم

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش مامای سنتی درست میکنه

شما خودت امتحان کردی؟؟من قصد دارم پیش ی دکتر سنتی برم میگن ماساژورای زیر دستش حرفه ای اند بشدت ..

مامانم همینطوری بوده تا سه سالم حامله نمی‌شده بعد رفته پیش یه مامای سنتی براش جاانداختهاونم می‌گفت ا ...

عین من.

حامله نمیشم

درد هم دارم.

ینی واقعا بعد جاانداختن میشه باردار شد؟؟من تنبلی هم دارم این مشکلم هست 🥺🥲

قزبونت بشم ممنون بازم شرمنده که پیامتو دیر جواب نزدم من پسرم به دنیا اومد وحالا انشاالله ۱ اسفند تول ...

عزیزم مرسی که اومدی انرژی مثبت دادی 

خدا برات حفظش کنه.

من دکتر گفته رحمم چرخیده و کجه،بخاطر کج بودنش عفونت همیشه دارم و درد رابطه و ...که فک میکردم ماله تنبلیمه.

دکتر سنتی گفته برات جامیندازیم ولی عضلات کف لگنت ضعیفه و سقط میکنی ورزش کگل انجام بده و...

شما ورزشم داشتی؟

باردار شدی یا نه آخرش؟؟بیا بگو خواهش میکتم استرس گرفتممم

سلام عزیزم . خداروشکر پسرم الان تو ۳ ساله.

اون دکتر خیلی الکی ترسوند پیش یه دکتره دیگه رفتم گفت همه چی خوبه اما خب با این دو بار امپول زدم و چند وقت قرص تقویتی خوردم اثر نداشت بعده ۹ ماه طبیعی باردار شدم اونم ماهی که کردنا گرفته بودیم و اصلا تو فکره بارداری نبودم.

سلام عزیزم . خداروشکر پسرم الان تو ۳ ساله.اون دکتر خیلی الکی ترسوند پیش یه دکتره دیگه رفتم گفت همه چ ...

ممنونم بانوجان .خدارو شکر.

ممنونم جوابمو دادی

خدا گل پسرت رو برات حفظ کنههههه

ممنونم بانوجان .خدارو شکر.ممنونم جوابمو دادیخدا گل پسرت رو برات حفظ کنههههه

ممنونم عزیزمم. ان شاءالله خدا به شما هم نی نی سالم و صالح بده 

اما دکترتو عوض کن جای دیگه هم برو به حرف یه دکتر اکتفا نکن

ممنونم عزیزمم. ان شاءالله خدا به شما هم نی نی سالم و صالح بده اما دکترتو عوض کن جای دیگه هم برو به ح ...

ممنونم بانو

از دکتر رفتن خسته شدم

میخوام فقط بشینم گوشه خونه تو اتاق در هم قفل 

ممنونم بانواز دکتر رفتن خسته شدممیخوام فقط بشینم گوشه خونه تو اتاق در هم قفل

طب سنتی رو امتحان کن . من اخر از طب سنتی نتیجه گرفتم‌

حجامت ساکرال انجام دادم که واسه رحم و تخمدان و.. خیلی خوبه 

بعدم که هم خودم هم شوهرم داروگیاهیی برای پاکسازی طبعمون گرفتیم یعنی خوده طب سنتی تجویز کرد بعده یه ماه دارو تقویتی داد . ماه بعدش باردار شدم بدون هیچ دارویی ن گیاهی نه شیمیایی.

طب سنتی رو امتحان کن . من اخر از طب سنتی نتیجه گرفتم‌حجامت ساکرال انجام دادم که واسه رحم و تخمدان و. ...

ممنونم بانو من از اواخر مهر فک کنم رفتم طب سنتی

دستوراتش و کاراش زیاده 

کمی بهبودی حس میکنم ولی راهم به دکتر دوره 

حوصله یه سری کاراشونم ندارم ک انجام بدم حوصلم کم شده خیلی.

امیدوارم نتیجع بده 

من حجامت پشت گوش برام نوشت با آزادسازی عضلات کف لگن و هول گیری‌

دفعه دبگه بهش میگم ساکرال بنویسه برام

تندرست باشی بانوو

ممنونم بانو من از اواخر مهر فک کنم رفتم طب سنتیدستوراتش و کاراش زیاده کمی بهبودی حس میکنم ولی راهم ب ...

خواهش میکنم عزیزم. نمیدونم ما که رفتیم فقط دو دوره قرص داد و گف حجامت کنم کاره دیگه ای نگفت . اما خب بالاخره ادم وقتی یه چیزی میخواد باید واسش تلاش هم بکنه دیگه  ان شاءاالله حاجت روا شی گلم

خواهش میکنم عزیزم. نمیدونم ما که رفتیم فقط دو دوره قرص داد و گف حجامت کنم کاره دیگه ای نگفت . اما خب ...

ممنونم