2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

34972 بازدید | 144 پست

سلام 

من میخوام برا بارداری اقدام کنم، همه ی آزمایش ها و سونوگرافی های قبل از بارداری رو انجام دادم، و هیچ مشکلی نداشتم، تا اینکه بخاطر تعیین جنسیت رفتم پیش یه ماما،گفت رحمم کجه مایل به چپ. تو سایت ها خوندم میگن هیچ مشکلی برا بارداری نداره و نیازی به درمان نیس، ولی یه مشکلی که هست موقع نزدیکی، درد شدید ایجاد میکنه و برا این چیزی ننوشتن که چجوری درمونش کنیم!

کسی اطلاعی داره?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برای منم کج هست پدرم دراومدتادخترم روطبیعی اوردم لهم کردن...تازه تااونموقع هم پرده ی بکارتم روداشتم هنوز...انقدرعمیق بودبازایمانم پاره شد..ولی واقعااذیتم کرد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره برای منم کج هست پدرم دراومدتادخترم روطبیعی اوردم لهم کردن...تازه تااونموقع هم پرده ی بکارتم رودا ...

بعده زایمان هیچ کاری نکردین? اگه درد نباشه مهم نیس ولی ...

بعده زایمان هیچ کاری نکردین? اگه درد نباشه مهم نیس ولی ...

نه گلم...فعلآ۳ماه شده..مگه بچه واسم وقتی هم میگذاره...امااصلآجای نگرانی نیست...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دکترا اصلا نمیفهمن . حتی سونوگرافی و ازمایش هم نشون نمیده. 

من میخوام برم سونگرافی واژینال.مشخص میکنه. ولی مشکل اینجاست که به احتمال زیاد بگن هیچ مشکلی نداره برا بارداری ،و درمون نمیکنن. درد موقع نزدیکی چی میشه پس😢

نه گلم...فعلآ۳ماه شده..مگه بچه واسم وقتی هم میگذاره...امااصلآجای نگرانی نیست...

عه. تبریک میگم😙

خب حتما شما درد موقع نزدیکی ندارین.اونوقت اره مشکلی نیس.ولی درد باشه سخته😢

چرا عکس رنگی نمیگیری؟کاملن ساختمان رحمت رو نشون میده

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
چرا عکس رنگی نمیگیری؟کاملن ساختمان رحمت رو نشون میده

سونوگرافی واژینال هم کامل نشون میده. مشکل من اینه که راه درمونی نداره. چون تاثیری تو بارداری نداره. البته بعضیا هم میگن با رحم کج یا باردار نمیشی یا نی نی سقط میشه😢

سونوگرافی واژینال هم کامل نشون میده. مشکل من اینه که راه درمونی نداره. چون تاثیری تو بارداری نداره. ...

ببین اصلن ناامید نشو چراهرکی هرچی میگه باور میکنی.بااین حساب که من دچارسقط مکرر هستم دیگه باید کلن قید بچه رو بزنم.

بعد هم سونوواژینال فقط عملکرد رحم و ساختمان داخل رحم رو نشون میده .ولی عکس رنگی ساختمان بیرونی رحم و محل قرارگیریش تو بدن رو نشون میده 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ببین اصلن ناامید نشو چراهرکی هرچی میگه باور میکنی.بااین حساب که من دچارسقط مکرر هستم دیگه باید کلن ق ...

اهامرسی از راهنماییت.

من قراره برم دکتر شرایطو بگم، پس میگم بفرسته عکس رنگی.

تو چرا سقط میکنی? مشکلت معلوم نیس چیه??

اهامرسی از راهنماییت. من قراره برم دکتر شرایطو بگم، پس میگم بفرسته عکس رنگی. تو چرا سقط میکنی? مشک ...

نه علت سقط های من ناشناخته اس

اره عکس رنگی رو صد درصد بگیر، من گرفتم  قبلش یه امپول مسکن میزنن اصلن درد نداشت واسه من درد نداشت و اذیت نشدم عکس رنگی