من میخوام برا بارداری اقدام کنم، همه ی آزمایش ها و سونوگرافی های قبل از بارداری رو انجام دادم، و هیچ مشکلی نداشتم، تا اینکه بخاطر تعیین جنسیت رفتم پیش یه ماما،گفت رحمم کجه مایل به چپ. تو سایت ها خوندم میگن هیچ مشکلی برا بارداری نداره و نیازی به درمان نیس، ولی یه مشکلی که هست موقع نزدیکی، درد شدید ایجاد میکنه و برا این چیزی ننوشتن که چجوری درمونش کنیم!
اره برای منم کج هست پدرم دراومدتادخترم روطبیعی اوردم لهم کردن...تازه تااونموقع هم پرده ی بکارتم روداشتم هنوز...انقدرعمیق بودبازایمانم پاره شد..ولی واقعااذیتم کرد
ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دکترا اصلا نمیفهمن . حتی سونوگرافی و ازمایش هم نشون نمیده.
من میخوام برم سونگرافی واژینال.مشخص میکنه. ولی مشکل اینجاست که به احتمال زیاد بگن هیچ مشکلی نداره برا بارداری ،و درمون نمیکنن. درد موقع نزدیکی چی میشه پس😢
چرا عکس رنگی نمیگیری؟کاملن ساختمان رحمت رو نشون میده
سونوگرافی واژینال هم کامل نشون میده. مشکل من اینه که راه درمونی نداره. چون تاثیری تو بارداری نداره. البته بعضیا هم میگن با رحم کج یا باردار نمیشی یا نی نی سقط میشه😢