2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 38770 بازدید | 147 پست
عزیزم تو شهرمون یه خانم خونگی عس ک سر رحمو صاف میکنه من الان پیشش بودم و صافش کرد با دست و کار زیادی ...

چجوری؟خیلی درد داشت؟

ببخشید از طریق واژن؟ یعنی دستشو وارد واژن کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونوگرافی واژینال هم کامل نشون میده. مشکل من اینه که راه درمونی نداره. چون تاثیری تو بارداری نداره. ...

برو پیش مامای سنتی درست میکنه

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

به مرور درست میشی ..برای بارداری هم مشکلی نیست

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ربطی به ضربه نداره.  خیلی از خانما اینطورین ولی  نمیدونن

مامانم همینطوری بوده تا سه سالم حامله نمی‌شده بعد رفته پیش یه مامای سنتی براش جاانداخته

اونم می‌گفت از علائمش درد حین نزدیکیه

موقع نزدیکی چه نوع دردی دارید؟من فقط خیلی عمیق میشه پوزیشن درد دارم و اینکه همیشه اولش دخول به سختی انجام میشه و یکم درد و سوزش دارم ولی بعدش عادیه...

منم پیشه یه ماما رفتم یبار بهم گفت دهانه رحمت عقبه نگفت کجه

گفتم اکثرا به شکم بخواب بیاد جلو

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)

بنظر من که فقط به یه دکتر اکتفا نکید  من والا یه دکتری رفتم انقدر ترسوند منو گف عفونت داری اون معلوم ماله یه سال به بالاعه  و رحمت هم رفته سمت چپ گفتم برای پسر دارشدن چی خوبه؟گف تو با این وضعت اول بببین خدا همون دخترشم بهت میده یا نه بعدا پسر بخواه یه مشت آمپول چرک خشکن از اینجور چیزا با پماد نوشت گف اینارو باید مصرف کنی ببینم چجوری میشی احتمال داره چسبندگی لوله هم داشته باشی که باید بری عکس رنگی بگیری اگ خوب نشه منم اولین بارم بود واسه بارداری رفته بودپ دکتر اینم مثلا تعریفشو شنیده بودم انقدر ترسیدم دلم شکست که تا رفتم بیرونو سوار ماشین شدم به همسرم گفتم فقط دعا کن😂🤧🤦‍♀️🤦‍♀️

همسرمم ناراحت شدو گف حالا یه دکتر دیگه هم بریم بعدا داروهارو مصرف کن که خداروشکر یه دکتر خوب تو سعادت اباد پیدا کردم بعدا رفتم اونجا  بعده معاینه بهش گفتم دکتر قبلی این حرفارو زده بود انقدر عصبانی شد که گف چرا همچین چیزی گفته تو الان فقط ۲۰ سالته چجوری میتونی چسبندگی لوله داشتی باشی و همه چیت هم خوبه فقط یکم عفونت داری که اونم با پمادو قرص خوب میشه بعدم‌گف که این دکتره قدیمیه طرز تفکرش خیلیا اومدن پیشش گفتن اون چی گفته شماره نظام پزشکیه دکتر قبلیو گرفت که شکایت بزنه واسش 

عزیزم تو شهرمون یه خانم خونگی عس ک سر رحمو صاف میکنه من الان پیشش بودم و صافش کرد با دست و کار زیادی ...

عزیزم خواهش میکنم منو راهنمایی کن چطور برم پیش این خانم افتادگی رحم دارم، شماره تماس و آدرس بهم بده

آخه چرا مشکلتون چیه 

من خودم کجی رحم داشتم 800 کیلومتر کوبیدم از تهران رفتم شهرستان پیش ماما خانگی که خیلی معروف بود برام درست کرده 

حالا انشاءاللّه حامله شدم به شماهم آدرس و شماره تماس میدم تا بری و به نتیجه برسی 

به من دارو ساختگی که ترکیب عسل، خرما و دارچین وفلفل و زنجبیل چند تا دارو گیاهی دیگه هم هست داده گفته 15 الی 40 روز دیگه  انشاءاللّه حامله میشی