2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 34984 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این مشکل رودارم وپیش یه مامای خانگی دفتم وچند جلسه از روی شکمم ماساژ دادن وگفتن کج بودنش رو اورد ...

این مامای خانگی رو هم به من معرفی کتید و تلفنش رو هم بدید لطفا ممنونم 

سلام عزیزم شما برای کجی رحم چه شهری رفتین؟ میشه بگین چجوری جا انداخت؟ 

من رفتم استان اردبیل شهرستان پارس آباد 

اولین روز پاک شدنم ناشتا باید باشی رفتم خونه زنه 

برام با پارچه و چن تا جوراب که داخل هم گذاشته بودم تا گرد و سفت بشه برام جفت طرف تخمدان هام رو بست البته قبلش قشنگ شکمم رو ماساژ  داد و به قول گفتنی رحم رو آورد سر جاش بعد خیلی خیلی محکم بست  

3 روز این کارو تکرار کرد

بهم گفت 3 ساعت بمونه بعد باز کن اما من تحمل کردم و تا ساعت 5 غروب نگه داشتم 

چون زیاد هم نباید نگه داشت وگرنه دور کمر زخم میشه به خاطر فشار پارچه 

ببخشید خانما منظور از کجی رحم اینه ک دهانه رحمتون کج یا کل رحم تو لگن کج؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

آرزو جان نتیجه چی شد.... منم یکم درد زیر شکم دارم با دخول عمیق اگه اینطوره که منم برم یه ماماخانگی پ ...

سلام عزیزم ببخشید پیامت رو دیر خوندم و دارم دیر جواب میدم 

جیگر من الان 4 ماهه که باردارم والحمدالله جواب گرفتم 🙈🤩ان‌شاءالله تمام مادران چشم انتظار جواب بگیرن 

مشکل اصلی من همون کجی رحم بوده 

من ۱۹ روزه عادتم عقب زده.هرچی دکتر میرفتم میگفتن مشکل نداری.اما یه ساله اقدام ب بارداری میکنم نتیجه نگرفتم.ی ماهه الان پیش یه دکتر طب سنتی میرم.اومد واسم شیاف بذاره عادتشم گف ک رحمت کجه تو لگن سمت راستت رفته.حالا یا مادرزادیه یا از حجله اینجوری شدی.بهم دارو داد گف عادت میشی بعدروز ۷ عادتت بیا شیاف بارداری واست بذارم.من میترسم مشکل بدتری داشته باشم و نابارور باشم.هم خودم بچه میخوام هم همسرم.تازه کمر دردم بودم ام ار ای گرفتم گفتن عفونت زده ب مهره های کمرت و دیسک داری.😔

آرزو جان نتیجه چی شد.... منم یکم درد زیر شکم دارم با دخول عمیق اگه اینطوره که منم برم یه ماماخانگی پ ...

منم همینجوریم عزیزم؟غیر از کجی رحم مشکل دیگه ازم هست؟

ینی یکی من نمیتونه کلا باردارشه؟فولیکولام ۸.۷ هست.اندومترمم ۵هست.از اینورم کجی رحم.ینی من نازام😔😔

منم این مشکل رودارم وپیش یه مامای خانگی دفتم وچند جلسه از روی شکمم ماساژ دادن وگفتن کج بودنش رو اورد ...

سلام شما بعدش باردار شدی؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
سلام عزیزم ببخشید پیامت رو دیر خوندم و دارم دیر جواب میدم  جیگر من الان 4 ماهه که باردارم والح ...

سلام عزیزم مبارک باشه ....میشه بگین این مامای خونگی آدرسش کجاست ؟

منم امروز با عکس رنگی متوجه شدم قضیه مثل شماست , رحم‌کج... میشه راهنمایی کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن