2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 34986 بازدید | 144 پست
خدایا شکرت ... ان شاالله که نی نی تو سالم بغل بگیری ... برا منم دعا کن

قزبونت بشم ممنون بازم شرمنده که پیامتو دیر جواب نزدم من پسرم به دنیا اومد وحالا انشاالله ۱ اسفند تولد یه سالگیشه

سلام عزیزم مبارک باشه ....میشه بگین این مامای خونگی آدرسش کجاست ؟ منم امروز با عکس رنگی متوجه شدم ق ...

سلام جونم خیلی ممنون تو خصوصی پیام بده باهم صحبت کنیم و شماره تماس خانم رو برات بزارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا مشکلتون چیه  من خودم کجی رحم داشتم 800 کیلومتر کوبیدم از تهران رفتم شهرستان پیش ماما خ ...

منم دوساله اقدام کردم عکس رنگی هم گرفتم هر ماه 3 تا فولیکول دارم دکتر میگه هم خودت هم همسرت سالمید ولی نمیشه خسته شدم دوبار هم آی وی اف انجام دادم تا سریع نتیجه بگیرم نشد ی ماما خونگی رفتم بادکش انجام بدم گفت رحمت کجه تا درمان نشی باردار نمیشی الان میترسم برم چون داخلی میخاد جاش بندازه.

منم دوساله اقدام کردم عکس رنگی هم گرفتم هر ماه 3 تا فولیکول دارم دکتر میگه هم خودت هم همسرت سالمید و ...

سلام عزیزم یعنی چی که میخواد داخلی بندازه  میشه توضیح بدی اما من با اینایی که با بادکش کار انجام میدن موافق نیستم  و اینکه انشالله به حق حضرت زهرا زود زود دامنت سبز بشه 

سلام عزیزم یعنی چی که میخواد داخلی بندازه میشه توضیح بدی اما من با اینایی که با بادکش کار انجام مید ...

سلام عزیزم 

تازه متوجه شدم رحمم کجه و سمت چپه 

۸ساله که بچه ندارم 

چندتا دکتر زنان عکسمو دیدن ولی هیچی نگفتن 

تازه دوشب پیش یه ماما عکسو دید و گفت علت ناباروریت کجی رحمه که اسپرم نمیتونه راهشو پیدا کنه 

درصورتی که تو عکس دکتر نوشت همه چیز خوبه 

این ماما بهم گفته بادکش کن یه روز درمیان و یه روسری با گره بزار دو طرف تخمدانتو ببندش 

ولی شما گفتی بادکشو قبول نداری 

آبجی میشه راهنماییم کنی 😭😭 

نمیدونم باید حرف کدوم دکتر رو گوش کنم 😭😭 

میشه آدرس این مامارو بهم بدین 

سلام عزیزم تازه متوجه شدم رحمم کجه و سمت چپه ۸ساله که بچه ندارم چندتا دکتر زنان عکسمو دیدن ولی هیچی ...

سلام عزیزم انشالله زود زود به حق حضرت زهرا دامنت سبز بشه 

دکترا کجی رحم رو متوجه نمیشن 

من در خواست دوستی شما رو قبول کردم بیا اون در شماره اش رو بهتون بدم اینجا به خاطر مزاحمت ها نمیشه گذاشت و اینکه آدرسشون رو ندارم باید از خودشون بگیرید چون تو استان اردبیل هست

سلام عزیزم انشالله زود زود به حق حضرت زهرا دامنت سبز بشه دکترا کجی رحم رو متوجه نمیشن من در خواست دو ...

سلام عزیزم خوبی 

منم امروز رفتم پیش یه دکتر محلی .بهم گفت رحمت کجه با دست درستش کرد .ولی من بعد از کارش حالت تهوع و سرگیجه گرفتم گفت این یعنی خوبه 

شما هم اینجور بودین؟

بعد من عکس رنگی گرفته بودم گفت لوله ی چپ‌ پیچیدگی داره.این‌زنه تا شکمم رو دید گفت رحمت چسبیده سمت چپ .بعد وقتی دست میزد سمت چپم درد می‌گرفت.

ولی درمورد اینکه ببندم دو طرفمو چیزی نگفت 

فقط یه دارویی داد گفت هفت شب بخور 

حالا شما فقط مشکلت همین بود ؟ رفعش کردی باردار شدی ؟

سلام عزیزم انشالله زود زود به حق حضرت زهرا دامنت سبز بشه دکترا کجی رحم رو متوجه نمیشن من در خواست دو ...

میشه در موردش توضیح بدی 

منم پنج ساله که دکترا بهم میگفتن مشکلی نیست ولی باردار نمی‌شدم به اصرار یه آشنایی اومدم پیش این خانومه اونم اینا رو گفت.

سلام عزیزم تازه متوجه شدم رحمم کجه و سمت چپه ۸ساله که بچه ندارم چندتا دکتر زنان عکسمو دیدن ولی هیچی ...

سلام عزیزم اگر تهرانی منم یه خانم اردبیلی پیدا کردم که انجام میده خواستی بهت بگم