2777
2789
عنوان

کج بودن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 35015 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرسی که اومدی انرژی مثبت دادی خدا برات حفظش کنه.من دکتر گفته رحمم چرخیده و کجه،بخاطر کج بودنش ...

پیش کدوم دکتر سنتی رفتی که گفت رحمت کج هست؟

من آی یو آی که می کردم گفتن رحمت کجه اما به پزشک خودم گفتم گفت چنین چیزی امکان نداره

میشه شماره اون دکتر رو بهم بدی

سلام کجای تهران هست؟ من کرجم میشه شما ه و آدرسش رو به من بدی خدا خیرت بده

یافت آباد ، میدان زاهدی ، خیابان صفری ، خیابان ولایت ، کوچه  امامت .  شماره تلفنش رو خصوصی برات می‌فرستم شاید راضی نباشن اینجا بزارم اما آدرس دقیق ، خود من هم از نینیسایت از یه خانم آدرسش رو گرفتم .  ننه عزیز قابله یه خانم سالخورده هست  ، عزیزم بری بهت میگه سه روز پشت سر هم ناشتا صبح پیشش بری  و با بادکش و بستن شکمت اینکارو می‌کنه 

سلام میشه به منم شماره تماس اون خانوم اردبیلی رو بدی؟

عزیزم آدرسش گذاشتم همینه فرقی نمیکنه چون سالخورده هست همراه نداره و چون شماره منزل هست و مطب نیست ، اینجا نمی‌ذارم که نمونه شاید راضی نباشند صاحبخونه خواستی همین آدرس برو درسته 

شمانتیجه گرفتین ازین خانم؟

سلام عزیزم خصوصی بیا شماره اش رو بذارم چون شماره منزل هست نمی‌دونم میتونم بذارم یا نه اگر اجازه گرفتم شاید همینجا هم گذاشتم که بقیه هم با سرچش بتونن پیداشون کنند 

شمانتیجه گرفتین ازین خانم؟

راستش منم از یه خانم تو نینیسایت پرسیدم آدرس دادن و خودشون و دوستشون نتیجه دیدن اما من نتیجه ندیدم ، رحم من هم مایل به چپ هست من یکی از دستوراتش رو انجام ندادم نمی‌دونم از اونه یا نه شما خواستی بری سه روز پشت سر هم صبح ناشتا باید بری پیشش ازین خانمهای پیر قدیمی خونگی هست که از کسی یاد گرفته خیلی هم کار پیچیده ای نیست عزیزم ماها که بارداری برامون اتفاق نیفتاده به هر شیوه ای دست میزنم بلکه مثمر ثمر واقع بشه ان شاالله که برای شما مثبت باشه به من می‌گفت تخمدانهات پر از آب شده ،رحمت کجه. بیا خصوصی بزارم من هرروز آنلاین میشم نگران نباش همین تاپیک رو ذخیره کن تا در ارتباط باشیم