من میخوام برا بارداری اقدام کنم، همه ی آزمایش ها و سونوگرافی های قبل از بارداری رو انجام دادم، و هیچ مشکلی نداشتم، تا اینکه بخاطر تعیین جنسیت رفتم پیش یه ماما،گفت رحمم کجه مایل به چپ. تو سایت ها خوندم میگن هیچ مشکلی برا بارداری نداره و نیازی به درمان نیس، ولی یه مشکلی که هست موقع نزدیکی، درد شدید ایجاد میکنه و برا این چیزی ننوشتن که چجوری درمونش کنیم!
سلام کجای تهران هست؟ من کرجم میشه شما ه و آدرسش رو به من بدی خدا خیرت بده
یافت آباد ، میدان زاهدی ، خیابان صفری ، خیابان ولایت ، کوچه امامت . شماره تلفنش رو خصوصی برات میفرستم شاید راضی نباشن اینجا بزارم اما آدرس دقیق ، خود من هم از نینیسایت از یه خانم آدرسش رو گرفتم . ننه عزیز قابله یه خانم سالخورده هست ، عزیزم بری بهت میگه سه روز پشت سر هم ناشتا صبح پیشش بری و با بادکش و بستن شکمت اینکارو میکنه
سلام میشه به منم شماره تماس اون خانوم اردبیلی رو بدی؟
عزیزم آدرسش گذاشتم همینه فرقی نمیکنه چون سالخورده هست همراه نداره و چون شماره منزل هست و مطب نیست ، اینجا نمیذارم که نمونه شاید راضی نباشند صاحبخونه خواستی همین آدرس برو درسته
سلام عزیزم خصوصی بیا شماره اش رو بذارم چون شماره منزل هست نمیدونم میتونم بذارم یا نه اگر اجازه گرفتم شاید همینجا هم گذاشتم که بقیه هم با سرچش بتونن پیداشون کنند
راستش منم از یه خانم تو نینیسایت پرسیدم آدرس دادن و خودشون و دوستشون نتیجه دیدن اما من نتیجه ندیدم ، رحم من هم مایل به چپ هست من یکی از دستوراتش رو انجام ندادم نمیدونم از اونه یا نه شما خواستی بری سه روز پشت سر هم صبح ناشتا باید بری پیشش ازین خانمهای پیر قدیمی خونگی هست که از کسی یاد گرفته خیلی هم کار پیچیده ای نیست عزیزم ماها که بارداری برامون اتفاق نیفتاده به هر شیوه ای دست میزنم بلکه مثمر ثمر واقع بشه ان شاالله که برای شما مثبت باشه به من میگفت تخمدانهات پر از آب شده ،رحمت کجه. بیا خصوصی بزارم من هرروز آنلاین میشم نگران نباش همین تاپیک رو ذخیره کن تا در ارتباط باشیم