2777
2789
عنوان

باردارم با شوهرم دعوام شد

748 بازدید | 48 پست

نوه عموشو که مثل دوتا برادرن تو خیابون با زنش دیدم روشو برگردوند زنش خیلییی تازه به دوران رسیده ست ولی مرد مثل خر گوش به حرف زنشه هردو ازدواج دومن 

بعد به شوهرم گفتم اگه تو بودی میرفتی سلام وتعارف میکردی 

زنه رابطشو با کل فامیل قطع کرده چون هیچ کس زنه را نمیخواست 

شوهرم دفاع کرد دعوامون شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرتون تو زندگیه خودتون باشه ب بقیه کار نداشته باشین

در ضمن مقایسه نکن 

اینطوری فقطط حال خودتو خراب میکنی

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

چه حوصله ای دارید😂

اشتباه از شما بوده 

نه تنها درمورد مسئله الکی کلا صحبت کردید بلکه مقابل همسرتون هم دراومدید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چون دفاع میکنه به نظر من خیلییی حرکتش زشت بود

دفاع کنه 

نظر همسرتون اینه که اشتباه نمیکنه اون خانم حالا به هر دلیلی 

هر کسی یه نظری داره 

قرار نیست با شما هم‌سو باشن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من اصلا نمی‌دونم این تو فامیل شوهرم کیه خخخخ

عریزم با دقت بخون این ها رابطه خیلیی زیاد دارن تا جایی که قبل ازدواج اصلا ی جورایی باهم‌ زندگی مبکردن هردو تک پسرن