2777
2789
عنوان

باردارم با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 48 پست
من که از اول ازدواج حتی تو کوچه یکی میزد تو گوشم میگفت حق با اونه

خب اگه اینطور بود چرا باهات ازدواج کرد ؟!

آدم بالخره باید زنش با خانمای تو کوچه ی فرقی داشته باشه دیگه 

حتی وقتی حق با زنش نیست جلو بقیه ب.ه حق با خانممه 

تو خلوت بگه کارت اشتباه بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این الان چه ربطی داشت؟!منظورت با منه؟!!!

چرا اینجوری میگی استاتر دلش از شوهرش پر بوده که مثل اون اقا به زنس احترام نمیزاره شاید مثلا قبلا استاتر به شوهرش گفته با این اقا یجایی نرو ولی سوهرش به حرفش گوش نکرده 

الان میخواسته بگه یاد بگیر که بد تر دعوا شده 

درسته نباید سر اونا دعوا میکرد ولی شمام دیگه زیاد به استاتر فشار نیارید 

نه با اون پسر عمو شوهرمه که هروقت تنهاست بدو میاد سمت شوهرم

شما باید خیلی نرم شوهر خودتو بکشی سمت خودت 

ک ترجیحش تفریح و وقت گذروندن با شما باشه 

من تجربه تو این مورد ندارم ولی شنیدم خیلیا تو این سایت رفیق بازی شوهرشونو درمان کردن

از تجربه هاشون کمک بگیر

خب اگه اینطور بود چرا باهات ازدواج کرد ؟!آدم بالخره باید زنش با خانمای تو کوچه ی فرقی داشته باشه دیگ ...

اکثر آقایون با زنشون لج دارن شاید پشت سرشون بگن اره حق داشت ولی هیچوقت به روشون نمیگن که پرو نشن مثلا 

البته اکثرشون 

چرا اینجوری میگی استاتر دلش از شوهرش پر بوده که مثل اون اقا به زنس احترام نمیزاره شاید مثلا قبلا است ...

دقیقا من ی بار هر سردرد زمین گاز میزدم این آقا زنش که ماشالا خیلیم خوش شانسه محردی رفته بود اصفهان شوهر من دوید رفت پیشش یادم میفته احساس بی ارزشی مبکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا اینجوری میگی استاتر دلش از شوهرش پر بوده که مثل اون اقا به زنس احترام نمیزاره شاید مثلا قبلا است ...

شما برات سو تفاهم شده 

ما داریم با هم خوب صحبت میکنیم

لطفا دخالت نکنید 

اگه میاد با هم برید پیش ی روانشناس با تجربه اگرم نمیاد خودت تنها برو که بهت راهکار بده چطوری از پسش ...

خیر سرم خودم روان شناسم قبلا تو کلینیک کار میکردم 

معلمم هستم

دقیقا من ی بار هر سردرد زمین گاز میزدم این آقا زنش که ماشالا خیلیم خوش شانسه محردی رفته بود اصفهان ش ...

این فکرارو نکن و خوداو ناراحت نکن اکثر مردا همینن 

اینا هم حاما اول ازدواجشونه الکی ظاهر سازی میکنن تو فامیل ما یکی اینجوری میخواست ازدواج دوم کنن هر روز استوری عاشقانه و اینا میزاشتن بعد یه مدت دعواشون شد چه بد و بیراهایی که بهم نگفتن و استوری نکردن بعد یه مدت باز اشتی کردن هی استوری و کلیپ سوپرایز میزارن اکثرا الکیه همش ظاهر سازیه که بقیه فک کنن اینا عاشق و معشوقن 

خیر سرم خودم روان شناسم قبلا تو کلینیک کار میکردم معلمم هستم

خیلی هم عالی عزیزم موفق باشی 

ولی خب خودتم در جریانی ک روانشناس ها هم برای مشکلات شخصی خودشون تنهایی عمل نمیکنن 

اونها هم میرن پیش یه روانشناس با تجربه تر