2777
2789
عنوان

خاله زنکا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پ1ول ندارم بخرم خانواده شوهرم میشینن میگن زیاد واجب نی اما فلانی داشت هیچکس فکر نمیکشرد بخرهص اما ...

واقعا به خاطر این میخوای بخری😟😟😟

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
من پ1ول ندارم بخرم خانواده شوهرم میشینن میگن زیاد واجب نی اما فلانی داشت هیچکس فکر نمیکشرد بخرهص اما ...

اگه داماد خونه از خودش داره و توی خونش تو طرح کابینتا جا برای ظرفشویی گذاشتن بهتره که ببری و خالی نمونه جای ظرفشویی ولی اگه خونه اجاره ای میخای بری نبر 🙄

نه فکر نکنم 

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

وا مگه هرچی جهاز میخری به اونا هم میگی؟؟

بگو شوهرم گفته اونو خودم برات میخرم دستات اوف نشن تو نمیخواد خرج کنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من همه چی خریدم به جز ظرف شو وبخار شو حالا اینا نمیدونم ازکجا میدونن ندارم که این همه میگن تازه خار شدهرم گ امشب میگف ازاین عروسکا بززگ ها بخر اونا میگن این عروسکا یعنی عروس هوو شو باخودش آورده ...حالا اتاقم یه تخت یکو نیم نفره بیشتر جا نداره موندم به خدا . جالبیش اینه شوهرم لباس شویی خریده اما ازاینا که درحین شوستشو میشه لباس بندازی توش نداره . به خدا الان میگن چیه اونا آشغالن بدرد نمیخوره . اگه لباس شویی مال خانواده من بود الان هی میگفتن ازاونا بخریا خیلی باکلاسه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

اگه بخوای بخاطر حرف بقیه خودتو به زحمت بندازی، همش باید تلاش کنی تا خواسته دیگرانو برآورده کنی، ما از لحاظ مالی مشکلی نداشتیم ولی خودم خیلی چیزها را نزاشتم مامانم بگیره، حالا فکر کن یکی از فامیلامون دقیقا پشت سرم ایستاده بود، برگشت گفت فلانی(اسم مامانم) جهازیم نداده