2777
2789
عنوان

خاله زنکا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 45 پست

خونه ازخودمونه اما اشپزخونم خیلی کوچیکه نه متره نصفشم کابینتامه . جا برا ظروف اورانوسم ندارم حتی کنسول قاشق چنگالامم باید بزارم بیرون آشپزخونه ... نمیدونم اینا چی فکر میکنن .اینو بگم بهتون چند روزه خونمو دارم تمیز میکنم یه سر نیومدن بزنن امروز مامانم اومد خونه رو شوستیم من اخرشب ساعت 9 رفتم پایین خونه مادر شوهرم نه جواب سلامم داد نه احوال پرسی کرد تاززه ناراحت بود چرا از صبح نرفتم جاش 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با امضات موافقم منم روزارو میشمردم تا عروسی کنم.

ان شاالله که زود بری سرخونت تو عقد باردار شدی عشقم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من همه چی خریدم به جز ظرف شو وبخار شو حالا اینا نمیدونم ازکجا میدونن ندارم که این همه میگن تازه خار ...

وای چه چیزایی گیر میدن 

حالا انگار عروسک  نباشه نمیشه عروس جاریمم خریده بود همش به من میرسوند که چرا نخریدی اصلا جوابشم نمیدادم حوصله ندارم

اگه پدرت توان خریدشو واقعا داره و جاشو داری  اره چرا که ن

نه جاش دارم نه توانشو نمیدونم به شوهرم بگم بخره یانه . تازه سرویس چوب با داماده امشب داشت میگفت فلانی جاکفشی نداشته همه میگفتن ... خیلی راحت تو حرفتشون چرتو پرتاشونم میگن منم مث مونگولا نگاهشون میکنم😊

بچه ها بیاین دست رو دست هم بزارید  برام  ماشیت ظرف شو بخرید

نه جاش دارم نه توانشو نمیدونم به شوهرم بگم بخره یانه . تازه سرویس چوب با داماده امشب داشت میگفت فلان ...

من که خودمم یه شش نفره گرفتم تو جهیزیه چون مستاجر بودیم ولی هیچ کارایی مفیدی نداره دوازده نفره و چهارده نفرش خوبه فقط خیلی پشیمونم اشپزخونتم که نه متره چیزی گفتن بگو ماشین ظرفشویی رو بیارم تو پذیرایی بذارم نمیبینید جا نیست 

جهيزيه زيادي كه كلمل باشه مرد حس كارشو از دست ميده خب بالاخره كار كردن انگيزه ميخواد يا نه؟

مثل دایی من چهار ساله فقط داره لوارم خونه میگیره هنوزم مونده فکرکن هیچی نداده بودن نه جارو برقی نه فرش اتاق و اشپزخونه نه ظرف به اندازه کافی همین چند وقت پیش مبل گرفتن نه پرده درست حسابی همینجوری در حال خریدن فقط 

نه دارن مامانش دختر دایی بابامه ولی مامانه خیلی خسیسه کلا فقط پولای شوهرشو به زور میگیره و واسه خودش طلا میخره و پس انداز میکنه همون یه ذره وسایلم اینقد پز دادن با کلی منت دادن 

عموم اینا باهاشون همسایه ان اینقد پیش زنعموم کلاس گذاشته بود ال خریدم بل خریدم بعد زنعموم میگه روزی که جهازشو بار میزدن دیدم کلا یه وانت هم نشده بود یه سرویس قابلمه یه سرویس اشپزخونه اورانوس چند تا کارتن کوچیک ظرف که اونم اکثرا کادوهای ما بود و چند دست رختخواب داییم هم زمان عروسیشون دستش خالی بود  الان همینجوری فقط دارن میخرن 

کلا طرف ما رسمه پسز شش تیکه بزرگ میخره الان جدیدا رسم شده شش تیکه میخره ده میلیونم میده بقیشو دختر ولی داییم شش تیکه با پنج تومن داده بود اندازه همون پنج تومن ندادن 

بابای من فرهنگی شوهرم شش تیکه گرفت پونزده میلیونم بابام داد هفت سال پیش