2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم بگو لطفا فرهنگیان میارم درمورد ازدواجم هرچی حس کردی بگو شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش

عزیزم ببین خودت ک میخوای فرهنگیان بیاری و خیلی استرس داری و تلاش میکنی و تلاشت و خیلییییییییییی بیشتر کن من اینجا حس قبول شدن از تو رو میگیرم و شهر دیگه قبول میشی ببین نمیگم خيلی دور خیر ولی حس میکنم فرهنگیان دوره دبستان قبول میشی و دوسش داری بعد از لیسانس با یکی آشنا میشی ک واقعا فرد دلخواهته شغلش ازاده

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم ببین خودت ک میخوای فرهنگیان بیاری و خیلی استرس داری و تلاش میکنی و تلاشت و خیلییییییییییی بیشت ...

خیلی ممنون 

سال اول نمیارم؟ چندسال بعد میارم یعنی 

میشه خصوصیاتش بگین کجا آشنا میشیم ؟ 

کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کی ازمونا رو قبول میشم کی سرکار میرم؟؟؟؟؟؟؟ کمی خصوصیاتمم بگو

عزیزم چه قد تو استرس داری🥲عزیزم بهت اینو بگم چله ی نور بردار خیلی برات خوبه یعنی واسه همه خوبه ولی اینجا به حاجتت میرسی حالا برای کار با فرد مناسب زندگیت

ببین تو آزمون قبلی که دادی جواب نگرفتی تلاشت و کردی اما رقیب سرسخت داری قبولت 70 افتاده چون یهو پشیمون میشی وخسته میشی و دنبال یه حرفه ی دیگه میری گلم و از اونجا مشغول کار میشی و روی یکی کراش داری یا پیدا میکنی تو چشم و ابرو مشکی یا قهوه ای تیره به سمت مشکی یه غمی تو دلته میگی میخندی شبا بیداری مراجعه به پزشک داری چکاپ میری 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم چه قد تو استرس داری🥲عزیزم بهت اینو بگم چله ی نور بردار خیلی برات خوبه یعنی واسه همه خوبه ولی ...

اره درسته تلاش کردم قبول نشدم یعنی دیگه دوباره درس نخونم برای استخدامی ؟؟؟؟

عزیزم میشه لطفا بگی پزشکی قبول میشم؟ازدواجم چی میشه

خیر عزیزم اما آگه خیلییییییییییی بیشتر تلاش کنی مجاز میشه ولی شهر دور میافتی ک خودت میگی پشت کنکور بمونم بهتره که شهر بهتر قبول بشی و یا این ک یه زیر مجموعه پزشکی قبول میشی و پشت کنکور میمونی ببین 2 نفر روت کراشه یکی از فامیل گ تصمیم داره بیاد جلو ولی یکی هس ک شما ازش خوشتون نمیاد مراجعه به پزشک افتاده ولی چیزی نیس به خاطر استرسی ک دارید هستش

تورو خدا بگو مال من رو همونی ام ک گفتی یه نفر دیگ میاد توی زندگیت ولی طول میکشه‌ برگرده ...

عزیزم تا قبل عید و فروردین1404 برمیگرده و

عید و بهت تبریک میگه اما یه ذره دیر ولی تو حست کمرنگ شده و به زندگیت میرسی و در عین حال کسی دیگه رو جذب میکنی و اونم برات توجیهت میکنه نبودنش رو اما تو دودلی میکنی و نمیدونی کدومو انتخاب کنی بزای همین باید با عقل تصمیم بگیری فرد دومی اول همینطوری اومده اما روز به روز متوجه انتخاب درستش میشه و دل تو رو به دست میاره

عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازترفته بودم آب بخورم ذه ...

یه سوال مهم برام پیش اومده

اون عموم که تو ذهنمه انقدری که من روستش دارم اونم منو دوست داره؟

میشه جواب منم بدی ۲بار پرسیدمممممممممکسی که دوسش دارم چ فکری دربارم می‌کنه برمیگردع؟؟؟؟

ن عزیزم آدمی نیس ک وفادار باشه دوروبرش چند نفر هستن برای خوشگذرونی ولی شما انگار خیلی پروفایل و بازدید و ایناش رو میبینید و پیگیر هستید ولی هشدار افتاده گه رها کنید چشمتون رو در اطراف بچرخونید و کسای دیگه رو هم نکا کنید اون آرزوی ک خیلی چشم انتظار دارید به سمت نزدیک شدنش هستید

خیر عزیزم اما آگه خیلییییییییییی بیشتر تلاش کنی مجاز میشه ولی شهر دور میافتی ک خودت میگی پشت کنکور ب ...

اونی که خوشم نمیاد ظاهرش چجوریه 

خیلی درست گفتی عزیزم ، ولی من شهر و مشکلی ندارم باهاش🥲

اونی که خوشم نمیاد ظاهرش چجوریه خیلی درست گفتی عزیزم ، ولی من شهر و مشکلی ندارم باهاش🥲

عزیزم یه شرایط برآت پیش میاد ک مجبور میشی😔انشالله ک نیاد و بری 

ولی خیره شاید ازدواج کنی شوهرت نذاره🤭