2777
2789
عزیزم ببین قبلا دوستت داشته ولی یکی هستش زیرآب زده یا حسادت کرده بینتون سردی افتاده یا میافته و طرف ...

سلام عزیزم من خجالت میکشم برم مدرسه به خاطر نمره هام میگی فردا برم مدیر از من باش میاد ترو خدا جوابمو بده خواهش میکنم 

ازت و نظرت درمورد کارناممم تروخدا جواب بده ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عزیزم خواهش میکنم جواب منو بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم طول میکشه برگشتش ولی در عین حال با کسی دیگه آشنا میشی و تصمیم با خودته که کدومو انتخاب کنی

مشه  بگی‌ چقدر طول  میکش‌ برگرده؟

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

@nosha80 عزیزم میحوای تایپک و قفل کنم اگه خسته شدی؟

عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازت

رفته بودم آب بخورم ذهنم باز بشه😂😂😂

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

دوستان لطفا سوال هاتون رو دوباره بپرسید اونایی ک جواب ندادم 10 نفر دیگه جواب میدم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازترفته بودم آب بخورم ذه ...

بهم بگو لطفا فرهنگیان میارم درمورد ازدواجم هرچی حس کردی بگو شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش 

دوستان لطفا سوال هاتون رو دوباره بپرسید اونایی ک جواب ندادم 10 نفر دیگه جواب میدم

کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کی ازمونا رو قبول میشم کی سرکار میرم؟؟؟؟؟؟؟ کمی خصوصیاتمم بگو

عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازترفته بودم آب بخورم ذه ...

تورو  خدا  بگو  مال من رو  همونی ام  ک گفتی  یه  نفر دیگ  میاد توی  زندگیت  ولی  طول میکشه‌ برگرده  فقط  بگو  چقدر  طول  میکشه‌ برگرده

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌