عزیزم طول میکشه برگشتش ولی در عین حال با کسی دیگه آشنا میشی و تصمیم با خودته که کدومو انتخاب کنی
مشه بگی چقدر طول میکش برگرده؟
اگر روزی جهان را ترک کنم دوست دارم دو جمله به همجنس های خودم نصیحت کنم اول اینکه هیج مردی لیاقت عشق را ندارد دوم اینکه وابسته مردی نباشید✌
@nosha80 عزیزم میحوای تایپک و قفل کنم اگه خسته شدی؟
عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازت
رفته بودم آب بخورم ذهنم باز بشه😂😂😂
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
دوستان لطفا سوال هاتون رو دوباره بپرسید اونایی ک جواب ندادم 10 نفر دیگه جواب میدم
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
عزیزم 10 دیقه دیگه قفل کن من یه ذره دیگه هر کی دیدم رو میگم بعد قفل کن مرسی ازترفته بودم آب بخورم ذه ...
تورو خدا بگو مال من رو همونی ام ک گفتی یه نفر دیگ میاد توی زندگیت ولی طول میکشه برگرده فقط بگو چقدر طول میکشه برگرده
اگر روزی جهان را ترک کنم دوست دارم دو جمله به همجنس های خودم نصیحت کنم اول اینکه هیج مردی لیاقت عشق را ندارد دوم اینکه وابسته مردی نباشید✌