2777
2789

[QUOTE=368690006]عزیزم ببین خودت ک میخوای فرهنگیان بیاری و خیلی استرس داری و تلاش میکنی و تلاشت و خیلییییییییییی بیشت ...[/QUOTE

عزیزم من خیلی بهت گفتم کارنامم خوب میشه تروخدا جواب بده خیلی استرس دارم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال مهم برام پیش اومدهاون عموم که تو ذهنمه انقدری که من روستش دارم اونم منو دوست داره؟

آره عزیزم ولی انگار خانومش یا کسی ک به اون مرد نزذیک باشه و خانم هم هستش بعصی وقتا از حسودی چیزی بهش بگه اون طرف توعه ولب بعضی وقتا تو فکر میره اما بعدش متوجه میشه ک حساس شده و اوکی میشه خیالت راحت انگار تو با کسی مشکل نداری ولی اونا البته بعضیاش تو ظاهر بات خوبن و بعضی وقتا زهر میریزن به خاطر حسودی ک بهت میکنن😂😂😂عزیزم لطفا قبل از اینکه کاری انجام ندادی جیزی نگو و زیاد به کسی اعتماد نکن تا بعدا پشیمون بشی

احساس میکنم اینجوری هستی ک اول حرفیو میزنی بعدش میگی ای داد کاش نمیزدی😂😂😂

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
آره عزیزم ولی انگار خانومش یا کسی ک به اون مرد نزذیک باشه و خانم هم هستش بعصی وقتا از حسودی چیزی بهش ...

دقیقااااا😂😂😭

ولی خب الان این اخلاقم خداروشکر کمتر شده. چون چشمم رو اطرافیانم باز شده. میدونم پی بگم چی نگم😂

به این عمومم جدیدا کمتر ابراز علاقه میکنم که فکر بدی نکنن. چو نیه پسره همسن و سال خودم داره . واقعا ممکنه سوتفاهم پیش بیاد😂😭

ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

منم‌بگوو بنظرت م.م‌ پسر خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟ممکنه بهم‌پیشنهاد بده؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد..از نسل گردآفرید..!

آره عزیزم ولی انگار خانومش یا کسی ک به اون مرد نزذیک باشه و خانم هم هستش بعصی وقتا از حسودی چیزی بهش ...

لین محمد عوضی وبین من چی میشه ؟هوسبازه 

من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟

تا کی باهکیم ؟

دیدار داریم ؟

درمورد تحصیلم چی فکر میکنی

ببین عزیزم خیلی خیلی استرس داری کم خونی حوصله نداری خسته ای غم داری و تلاش میکنی اما ذهنت درگیره ببین به نظرم پیشرفت داری و همه رو پاس میشی ولی 2 تا درست به زور پاس میشی ک تلاشت و خیلییییییییییی کنی و از الان باید برای خرداد درس بخونی و برنامه ریزی کنی 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟