ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...
سلام گلم میشه بگی ازدواج میکنیم یا نه ؟
بهم میرسیم ؟ چند چقته دیگه این کارت درست میشه ؟
چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂
لین محمد عوضی وبین من چی میشه ؟هوسبازه من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟تا کی باهکیم ؟دیدار داریم ؟
عزیزم خودت ک میگی عوضیه ن تو براش مهمی ن دخترای دورش تا عید کات میکنی و میزاریش کنار
حال روحیت خوب نیس دلت شکسته و اینکه دلت معجزه میخواد یه رابطه احساسی پایدار میخواد
دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟
عزیزم یه شرایط برآت پیش میاد ک مجبور میشی😔انشالله ک نیاد و بری ولی خیره شاید ازدواج کنی شوهرت نذاره ...
متولد چه ماهیم
چند وقته دیگه ازدواج میکنی؟ اصلا باهم ازدواج میکنیم ؟ اگه نه اون دلیل جدایی از طرف کیه ؟
ممنونم عزیزم
چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂