2777
2789

کاشکی یکم موفق بودم

صبح تا شب مثل یک خرس رو تخت افتادم گوشی نگاه میکنم گوشیم رو کنار میذارم میگیرم میخوابم تنها کارم شده خوردن خوابیدن گوشی بازی

۱۶ سالمه دهم انسانی ام 

۵۴ دفعه از تابستون تا حالا برنامه ریزی کردم واسه اینکه خودم رو لاغر کنم به موهام برسم به پوستم برسم زبان بخونم ورزش کنم رژیم بگیرم رسما خاک هفت عالم تو سر احمق من کاشکی بمیرم راحت شم از این وضعیت لعنتی 

همسنام رو میبینم هرکدوم حداقل یک جنبه مثبت دارن من هیچی ندارم‌ تازه قیافمم زشته 

خواهشا بهم نگید به خاطر بلوغ همچین حسی داری خودم که کور نیستم اوضاعم رو میبینم چیکار کنم دارم روانی میشم تو این زندگی صد بار تا حالا واسه درسام برنانه ریختم ولی دریغ از ذره ای عمل خاک هفتاد عالم تو سر احمقم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب که 54 دفعه رو دقیق شمردی ببخشید خندم گرفت 😂

واقعا آخه یک دفتر دارم کل اون دفتر رو برنامه ریزی کردم ولی دریغ از ذره ای عمل واسه همین اینقدر دقیق بود عددش

خواهش میکنم ایشالله لبت همیشه بخنده 

واقعا آخه یک دفتر دارم کل اون دفتر رو برنامه ریزی کردم ولی دریغ از ذره ای عمل واسه همین اینقدر دقیق ...

مرسی عزیزم💛

میدونی هر چی میکشیم از این گوشیه 

وگرنه خوردن و خوابیدنو که همه انجام میدن، هر چقدر هم زیاد باشه از یه حدی بیشتر نمیتونی بخوری یا بخوابی، 

باید استفاده از گوشیتو سعی کنی محدود کنی به بقیه کارات میرسی 

ـ