2777
2789

یه دوستی دارم زیاد باهم بیرون میریم یا داخل شهر یا بیرون شهر و همیشه با ماشین من میریم بیرون من دنبالش نمیرم ولی یه جا قرار میذاریم و ازونجا با ماشین من میریم 

درسته من اون مسیرو بخاطر اونم میرم ولی خب بالخره بنزین و استفاده از ماشینم هس ولی دوستم اصلا به روی خودش نمیاره که گاهی مثلا میریم بیرون تعارف بزنه برا من چیزی حساب کنه یا پول بنزیمو بده هیچی نمیگه بنظرتون کارش درسته؟ یا من حساسم چون من خودم اهل این چیزا هستم اگه کسی کاری بکنه سعی کنم جبران کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم دونگشو نمیده، شما بخاطر دوستتون ماشین نمیبرین صد در صد برا خاطر خودتونه پس منتی نمیمونه وقت ...

خب میریم مثلا خارج شهر مسیر دوره اگه ماشین نبرم باید خودمون ماشین بگیریم هزینش خیلی میشه 

ولی به نظرمن اگه اون ماشین نداره اشکالی نداره .شما باهم رفیقین. بده بستون نیست که.دارین باهم میریدبیرون خوش بگذرونید دیگه این حرفا چیه .اگه بهت فشارمیاد باهاش یجا قرار بزار خودش بیاداونجا.ولی ارزش رفاقت و زیرسوال نبر.نظرمن اینه بازم خودت بهترمیدونی

یه باک حدود ۱۰۰ تومن فقط بنزین نیس بالاخره اونیکه رانندگی میکنه خستگیشم هس

پشم هایم

اگ دونگ نمیداد اره حق با تو بود چون به هر حال دوس ادم باید درک داشته باشه ک طرفش همیشه نمیتونه دنگ بده

اما اخه بنزین؟! نمیدونم شایدم نسیر های خیلی دور میرید

اگ حست اینجوریه با اتوبوس برو بیرون باهاش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!