2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂🥲

عزیزم باید منتتم بکشه 

گوهر زیبای وجودتو ببینه خودش پیشنهاد میده

اگرم ندید به درک بعضیا کورن دیگه تو کار خدا که نمیشه دخالت کرد

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

هیچکس اندازه من دختر ریسک پذیری نبود

شعارمم این بود چرا پسرا خوششون بیاد میان میگن

ما دخترا هم حق اینو داریم

ولی واقعا پشیمونم

رفتم ب کسی ک هزار پله از خودم پایین تر بود ولی عاشقش شده بودم رک و پوست کنده گفتم مطمئن بودم قبول میکنه چون قبلش در حد چت باهم بودیم و همکلاسیم بود رابطه خیلی خوبیم داشتیم

ولی همون آدم منو رد کرد بدون هیچ دلیلی ،بااینکه هیچکس تو زندگیش نبود

من خودم بردمش بالا ،من بهش پروبال و اعتماد بنفس دادم

ولی همون ادم همه اعتماد بنفسمو گرفت

خواهش میکنم نرو بگو ،حتی اگه قبولتم کنه بعدا میزنش تو سرت 

یه مود جدیده که بین دخترای امروزی باب شده همه هم دارن از هن تقلید میکنن

ببین یه اپ هست حتما شنیدی اسمش تردزه

یعنی انقدر وایب مزخرفی داره من دو روز داخلش بودم زدم کلا اکانتمو پاک کردم

اصلا انقدرررر تهوع برانگیز....پسرایی که واقعا چیز خاصیم نیستن.. لایک ها و کامنتاشون همهههه دخترررر

هر روز هم از کلی دختر پیشنهاد میگیرن...خیلی ناجور

اینستا هم دقیقا همینطوری

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

هیچکس اندازه من دختر ریسک پذیری نبودشعارمم این بود چرا پسرا خوششون بیاد میان میگن ما دخترا هم حق این ...

مرسیی که گفتی عزیزم🥲

من اعتماد بنفس خیلی ضعیفه میترسم بیشتر از اینم بیاد پایین 

هیچکس اندازه من دختر ریسک پذیری نبودشعارمم این بود چرا پسرا خوششون بیاد میان میگن ما دخترا هم حق این ...

دقیقا عزیزم

ما خودمون باعث میشیم پسرا فاز بگیرن

ببین یه اپ هست حتما شنیدی اسمش تردزهیعنی انقدر وایب مزخرفی داره من دو روز داخلش بودم زدم کلا اکانتمو ...

نه عزیزم نشنیدم چون من دهه امروزی نیستم ازدواج کردم .زمان ما ازین حرفا نبود که ما بریم به کسی بگیم دوستش داریم کار خیلی مزخرفیه.