2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست
مرسیی که گفتی عزیزم🥲 من اعتماد بنفس خیلی ضعیفه میترسم بیشتر از اینم بیاد پایین

برو کتاب اول عاق خودت باش دختر رو بخون

من دارم میخونم از فردا خلاصه یا تیکه های خوبشو میزارم تو تاپیکم اگه خواستی تگت میکنم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

برو کتاب اول عاق خودت باش دختر رو بخونمن دارم میخونم از فردا خلاصه یا تیکه های خوبشو میزارم تو تاپیک ...

عاشق*

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نشنیدم چون من دهه امروزی نیستم ازدواج کردم .زمان ما ازین حرفا نبود که ما بریم به کسی بگیم د ...

من متولد 78 ام

ای کاش خیلی قبل تر به دنیا میومدم

مرسیی که گفتی عزیزم🥲 من اعتماد بنفس خیلی ضعیفه میترسم بیشتر از اینم بیاد پایین

من از اول خودمو ساختم خیلی بهم سخت گذشت الانم باز همون دختر شاد و سرزنده قبل نشدم 

ولی اینو بدون انقد آدم میاد و میره انقد عاشق میشی ک اینو یادت میره دروغه ک میگن عشق فقط یکباره

تو از این بگذر رو خودت کار کن ،مطمئن باش این شخصم جلو نیاد ادمای خیلی بهتر از اون جلو میان

مرسیی فداتشم🥹🤍

عزیزم هر وقت خواستی میتونی باهام صحبت کنی و روم حساب کنی

کمکت میکنم بدون ذره ای سرزنش کردن چون خودمم تو سن و موقعیت تو بودم

برو کتاب اول عاق خودت باش دختر رو بخونمن دارم میخونم از فردا خلاصه یا تیکه های خوبشو میزارم تو تاپیک ...

مرسیی عزیزم دستت درد نکنه حتما میخونم اره تگم کن ممنون میشم❤️😍