2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر پیشنهاد بده جذابیتش برای مرد کم می شهتو باید غیرمستقیم بهش بفهمونیو مرد هم مستقیم پیشنهاد بده

غیر مستقیم چطوررر

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
نکنهمتون هم میگید میخوام قطع امید کنم خیالم راحت بشه ولی روح و روانتون که بازیچه ادما نیسپسرا جنبه ا ...

والا که ندارن

یکیشون اسکرین شات رد کردن دختره رو پخش کرده بود عقده ای همه ی فالووراشم دختر بودن هیچ کسم فالو نکرده بود

دخترا باعث میشن اینا فکر کنن ناصرالدین شاهن

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بلا تکلیفی سخته هر کار می کنی بکن ولی تکلیف خودتو مشخص کن یا ال بکن یا ..

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

انقدر تحت تاثیر این اعتراف به کراشو حرفای امروزی بقیه بچه های امروزی قرار نگیرید اینا همش کشکه فریبه.دختر باید سنگین باشه تا طرف بهش ابراز علاقه کنه.حالا گیریم تو گفتی اونم گفت ok.چند صباحی رو باهاته بعدم ولت میکنه مطمعن باش

غیر مستقیم چطوررر

تو این مورد تجربه ندارم متاسفانه😎

ولی کلا صحبت کردن باهاش

احوال پرسی

توجه کردن بهش

بعد از یک تایمی که وابستت شد 

کمرنگ شو اون موقع می فهمه که دوست داره

بهت پیشنهاد می ده😎

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

والا که ندارنیکیشون اسکرین شات رد کردن دختره رو پخش کرده بود عقده ای همه ی فالووراشم دختر بودن هیچ ک ...

دقیقا

حتیییی اگه قبول کنن و اوناهم بعدش ابراز علاقه کنن رابطه ای که دختر اول پیشنهاد داده هیچوقت رابطه خوبی نمیشه