2777
2789
عنوان

ازدواج ساده ترین دختر فامیل

292 بازدید | 12 پست

ما ی فامیل داریم ایشون به شدت سادس 

هم از لحاظ عقلی هم از لحاظ پوشش و ظاهر

۲۴ سالشه 

به جرعت تا ۳ سال پیش تنهایی نمیتونست بره حموم 

تا حدود ۱۸ سالگی هم هنوز شصت میخورد 

به زور دیپلم گرفت 

شاغل هم نیس 

براش ی خواستگار اومده به هم میخورن

قراره به زودی عقد کنن

ولی من با اینکه سه سال ازش بزرگترم جایگاه اجتماعی خوبی دارم شاغلم لیسانس دارم همین الان هم در حال آموزش دیدنم 

ولی خب با اینکه روابط خوبی دارم هیچ پیشنهادی ندارم هیچ آدمی نمیاد سمتم 

ظاهر خوبی دارم به خودم میرسم ولی اصلا هیچ آدمی منو نمیبینه 

دخترایی ک از من چند سال کوچیکترن دارن ازدواج میکنن ولی من چی واقعا گناه من چیه که تا این سن ی آدمی نیومده ک دوستم داشته باشه و بخواد پیشنهاد بده

دوستام همه بچه دارن 

۲۷ سالمه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خاله منم همینطور بود یه کم عقبه و ازدواج کرد و دختره طاغت نیاورد بهد پنج سال جدا شد با اینکه خالم خیلی هوای دختره رو از لحاظ مالی داشت

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

خوبی ساده ها اینه که بدبین نیستن به آینده و راحت‌تر ازدواج میکنن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خدا رو شکر 

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر بشه همه فامیلاش که به نظرشون کم میومده انگشت به دهن بمونن 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

دعای یسشتیر و دعای سیفی صغیر بخون 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من ۲۰ سالمه تا ۱۸ سالگی انقدر خواستگار داشتم کلافه میشدم

ولی تا وارد دانشگاه شدم شاغل شدم

کلی کلاس و باشگاه و...

تا الان هیچی

صفر خواستگار تو این دو سال

بعضی دخترای فامیلمون حتی دیپلم هم ندارن ازدواج کردن 

کلا دیگه اینجور چیزا ربطی نداره 

اینایی که میگن تو اجتماع باش خواستگار میاد و فلانو بیخیال 

برعکس شده همه چی😂

بعضی از آدمها قیافشون متکبرانه هست یعنی کسی حدس نمیزنه که اینا بهشون جواب مثبت بدن.اخلاق خیلی مهمه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

چهل روز بی وقفه زیارت عاشورا به صورت ساده و سوره فجر  بخون نمازهاتو هم اول وقت بخون انشالله اتفاق میفته و همچنین ذکر استغفار هم در کنارش باشه که عالیه هر چقدر میتونی 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..