2777
2789

بچه ها چجوری خبر بارداریتون رو به مادرتون گفتین؟ احساس میکنم مامانم خوشحال نمیشه نمیدونم چرا این حس رو دارم   ولی میدونم خانواده شوهرم خیلی خوشحال میشن چون نوه اولشون میشه

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا نمی خواستم بگم.خواهرم به مامانم اینا لو داد که اصلا خوشحال نشدن چون منتظر خبر از طرف خواهرم بودن.بعدم که من ناراحت شدم گفتن ما شوکه شدیم از تو انتظار داشتیم😁

خانواده شوهرم ولی خیلی خوشحال شدن.خواهر شوهر جان هی میرفت میومد روبوسی میکرد.پدرش گریه کرد😁البته به اونا هم شوهرم لو داد.

من می خواستم ۳ماه بشم بگم که نشد

خيلي نگران نباش، اين تصميميه كه شما و همسرت براي زندگيتون گرفتين و خيلي به بقيه مربوط نيست

مامان منم خوشحال نشد، از قبلشم ميدونستم خوشحال نميشه و وقتي فهميد فقط بهم گفت مباركه، ولي بنظرت زود نبود؟ با اينكه نوه اولشون ميشه

برعكس مادرشوهرم اينا از خوشحالي خودشونو كشششتن با اينكه نوه ششمشون ميشه😐

والا من جواب مثبت رو که گرفتم رفتم دم مغازه ی شوهرم به محض اینکه رسیدم خونه دیدم همین طور تلفنم داره زنگ میخوره به همه خبر داده بود ، حالا مغازه شوهرم تا خونه یک دقیقه و نیم فاصله است

خوب اخه من تازه یکسال و 3 ماه هست که ازدواج کردم و مامانم هنوز داره قسط جهازمو میده . احساس میکنم بخاطر اینکه سختش میشه واسه سیسمونی خوشحال نشه   

والا من جواب مثبت رو که گرفتم رفتم دم مغازه ی شوهرم به محض اینکه رسیدم خونه دیدم همین طور تلفنم داره ...

خخخخخخخ عالی بود از ذوقش...

هیچی 3 ساعت باشوهرم توماشین صحبت کردم فعلا به کسی نگیم ...،..  همین رسیدیم خونه مادرش جلو در هنوز تو نرفته به مادش گفت نوه دار شدی.دلم میخاست خفش کنم

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!