2777
2789

من مهارت های زیادی دارم ، سه تا زبون بلدم ، طراحی و نقاشی و خیاطی و انواع شیرینی ها و انواع نرم افزارهای گرافیکی و سفالگری و انواع چاپ ها و موسیقی و...

یه بار تو مهمونی یکی ازم یه چیزی پرسید من بهش یک ساعته کامل یاد دادم که چه جوری اون کارو انجام بده .

خواهرم  میگه تو نباید علمتو در اختیار کسی قرار بدی مگر اینکه ازش پول بگیری اینم بگم که من از یه سری از این مهارت هام پول در میارم و اموزشگاه ها تدریس میکنم .

و اگه طرف بگه بیا برام کلاس بذار معلومه که ازش پول میگیرم ولی اخه اون تو مهمونی بود و من در حد یه سری چیزای ساده بهش گفتم ،

خواهرم میگه خدا به تو هوش و مغز بااستعداد داده ولی پولدار نیستی به یکی دیگه پوله زیاد داده ولی پولداره وقتی تو به یه نفر یه چی یاد میدی اون میتونه به وسیله ی پولش از یه ساعت علمی که تو رایگان در اختیارش قرار دادی استفاده کنه و از تو موفق تر بشه ،

من گفتم خب بشه انگار علمم رو صدقه دادم. حالا یه ساعت تو مهمونی ازم کمک خواست بهش کمک کردم چون یه بار اینکارو کردم دلیل نمیشه که همیشه اینکارو کنم .

به نظرتون کار اشتباهی کردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام این مهارت و هنر هایی ک گفتی یاد گرفتنش پول زیادی میخواد چجوری بدون پول اینا رو یاد گرفتی؟

عزیزم فقیر که نیستم 😂

پولدارم نیستم ـ

متوسطیم ـ

بعد یه سریاشو تو دانشگاه یاد گرفتم چون هنر خوندم دانشگاه دولتی 

و بقیه شم از اول ابتدایی تا اخر دبیرستان هر ماه در حد پونصد تومن یه تومن بوده به پول الان کلاسایی که رفتم ،

مامان بابام معلمن ، طبقه ی متوسط جامعه ایم ـ

ولی اون فامیلمون باباش کارافرینه خیلیی پولدارن 

نه اصلا کار اشتباهی نکردیانرژی مثبتش بهت برمیگرده قطعااتفاقا اینکار خوش قلبیت رو میرسونه و همه ی چیز ...

ممنونم 

اره خودمم حس کردم که هر چه قدر بیشتر به دیگران کمک کردم خدا بیشتر به ذهنم چیزای جدید اورده که یاد بگیرم 

حرف خودت درسته انگار علمتو صدقه دادی مطمئن باش با تکرار دوباره ش خودتم موفق تر میشی

ممنونمم 😍😍

راست میگی  ، بعد اصن ادم به دیگران محبت کنه یه جای دیگه یکی دیگه به ادم کمک میکنه

خدابهت یه نعمتی داده خودتم جنبه اش داشتی باکمک کردن به بقیه خداروخوشحال کن

چششممم 😍😍😍😍 

پس به رویه م ادامه میدم 😍

از کارم نمیزنم که تمومه وقتم در اختیار دیگران باشه ولی هر جا که بیکار بودم کسی ازم کمک خواست بهش میگم 😍

ببین مثلا دوست من قند درست میکرد ، هرکس ازش میپرسید بهش راهنمایی میکرد که درست کنه ، خب این غلطه.

چون قند سازی منبع درآمدش و شغلش بود.

ولی اگر اطلاعاتی که میدی اینطور نباشه ، خیلی هم خوبه .

همیشه که نباید کارکتر «کاسب» داشته باشی.

همون «اایزابل» هستم.

ببین مثلا دوست من قند درست میکرد ، هرکس ازش میپرسید بهش راهنمایی میکرد که درست کنه ، خب این غلطه.چون ...

درسته برا خودش رقیب درست میکرد 

بعد قند رو سریع میشه به طرف گفت چه جوریه 

ولی زبان یا نرم افزار ها با یه ساعت یادگیری طرف حرفه ای نمیشه که بخواد رقیب من بشه ، حداقل باید یک سال وقت بذاره.

ببین مثلا دوست من قند درست میکرد ، هرکس ازش میپرسید بهش راهنمایی میکرد که درست کنه ، خب این غلطه.چون ...

بعد هر کودوم از این شاگردامم که ازشون پول میگیرم  میتونن بعد از چند سال که من بهشون یاد دادم معلم بشن و رقیب من بشن