2777
2789
عنوان

کاربرای عجیب😂

113 بازدید | 19 پست

من هروقت میام اینجا میبینم یه سریا به تاپیک های چند سال پیشم تازه جواب دادن چطوری میشه کسی میدونه؟اخه من فعالیتیم دیگ ندارم که بگم تو پیجای دیگ کامنت میزارم از اونجا میان تو صفحم و یا تاپیک هام انقدر مهمن که سرچ کرده باشن تو گوگل و برسن به تاپیکم ؟ یعنی انقدر عجیبه برام و باعث شد بعد دوسال و خورده ای تاپیک بزنم دوباره اگه کسی میدونه بگه لطفا غیر این دوتا راهی که گفتم دیگ‌چجور تاپیکامو میتونن ببین بعد چندسال😂

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با کاربری اصلیم حتی از سال ۹۳ و ۹۴ هم میپرسن ....

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

خیلی ساده س

ما موضوعی رو تو گوگل سرچ میکنیم و تاپیکای نی نی سایت درباره اون موضوع میاد و ما میریم داخلش

اصلا نگاه نمیکنیم تاریخش کی بوده یا شخصش کی بوده و حواسمون نیس ب این موضوع و کامنت میزاریم اونجا

واقعا نمی‌فهمم.

تاپیکی که هفت هشت سال پیش زده شده و احتمالا کاربرش هم دیگه فعال نیست به‌روز می‌کنن.

بعد چند بار برای خودم پیش اومده پستی رو که مثلا دو سال پیش تو یه تاپیک گذاشتم ریپلای می‌کنن جدل می‌کنن با من. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

راجع به موضوعی گوگل می کنند گوگل پیشنهاد میده مثلا تاپیک شمارو بعدمیان می خونن

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

کاربریت میبینن میرن عقب همه تاپیکارو نگاه میکنن

از کجا میبینن کاربریمو  اخه ؟ چون من اصلا فعالیت نداشتم که😂 مشکلیم ندارما فقط برام جالبه 😂😁

خیلی ساده سما موضوعی رو تو گوگل سرچ میکنیم و تاپیکای نی نی سایت درباره اون موضوع میاد و ما میریم داخ ...

درسته منم بارها شده از همین راه به جواب سوالمم برسم حتی ولی اخه تاپیکم اصلا مهم نبوده تا یه نفر بخواد همچین چیزیو سرچ کنه تو گوگل😁😂

از داخل سرچ گوگل میبینن قفل کن

درست میگید ولی اخه تاپیکم اصلا مهم نبوده تا یه نفر بخواد همچین چیزیو سرچ کنه تو گوگل😁😂 مشکلی ندارم فقط برام جالب بود که چطوری میشه😁

واقعا نمی‌فهمم.تاپیکی که هفت هشت سال پیش زده شده و احتمالا کاربرش هم دیگه فعال نیست به‌روز می‌کنن.بع ...

دقیقا😂باز اگه موضوع مهم باشه میگیم از طریق سرچ گوگل اومدن ولی اخه تاپیکی که اصلا مهم نیست و یه نفر تو گوگل سرچش نمیکنه رو بروز میکنن از کجا میبینننن اخه کنجکاو شدم حسابی😂