من هروقت میام اینجا میبینم یه سریا به تاپیک های چند سال پیشم تازه جواب دادن چطوری میشه کسی میدونه؟اخه من فعالیتیم دیگ ندارم که بگم تو پیجای دیگ کامنت میزارم از اونجا میان تو صفحم و یا تاپیک هام انقدر مهمن که سرچ کرده باشن تو گوگل و برسن به تاپیکم ؟ یعنی انقدر عجیبه برام و باعث شد بعد دوسال و خورده ای تاپیک بزنم دوباره اگه کسی میدونه بگه لطفا غیر این دوتا راهی که گفتم دیگچجور تاپیکامو میتونن ببین بعد چندسال😂
من با کاربری اصلیم حتی از سال ۹۳ و ۹۴ هم میپرسن ....
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
تاپیکی که هفت هشت سال پیش زده شده و احتمالا کاربرش هم دیگه فعال نیست بهروز میکنن.
بعد چند بار برای خودم پیش اومده پستی رو که مثلا دو سال پیش تو یه تاپیک گذاشتم ریپلای میکنن جدل میکنن با من.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
راجع به موضوعی گوگل می کنند گوگل پیشنهاد میده مثلا تاپیک شمارو بعدمیان می خونن
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
واقعا نمیفهمم.تاپیکی که هفت هشت سال پیش زده شده و احتمالا کاربرش هم دیگه فعال نیست بهروز میکنن.بع ...
دقیقا😂باز اگه موضوع مهم باشه میگیم از طریق سرچ گوگل اومدن ولی اخه تاپیکی که اصلا مهم نیست و یه نفر تو گوگل سرچش نمیکنه رو بروز میکنن از کجا میبینننن اخه کنجکاو شدم حسابی😂