2789
عنوان

جدایی تو عقد

187 بازدید | 16 پست

7 ماهه که عقد کردم 

ما همو خیلی دوست داشتیم و با عشق ازدواج کردیم با اینکه پدر مادرم زیاد راضی نبودن ولی بخاطر من قبول کردن 

از روزی که عقد کردم خونمون تا اصرار نکنم نمیاد بیرونم من میگم بریم همش بحث و دعوا هیچ ذوقی هم واسه هیچی نداره 

پولی چیزی هم لازم داشته باشم باید چند بار بگم تا بده اصن از روزی عقد کردم همش حرص خوردم خوشحال نیستم الآنم دعوا کردیم و یک ماهه ندیدمش الان اومده پیام داده که ببخشید و دیگه تکرار نمیشه و دوستت دارم این حرفا ولی دلم اصلا باهاش صاف نمیشه 

می‌خوام طلاق بگیرم ولی نمی‌دونم بعدا دوباره میتونم از واج کنم یا نه من قبلا خاستگار زیاد داشتم ولی نمی‌دونم چرا این قسمتم‌ شد 

شوهرم اصن نمیزاره خودم باشم میگه جوری که من دوست دارم باش دلم خیلی شکسته هیچ وقت مثل بقیه تازه عروسا خوشحال نبودم همش ناراحت بودم 

تا الآنم هیچ کاری واسه ایندمون نکرده 

اصن پیشش اعتماد بنفس ندارم حتی جلوش نمیتونم حرف بزنم 

آخه مگه میشه کسی از زنش یک ماه خبری نگیره 

همه میگن دوران عقد خیلی شیرینه ولی مال من تلخ ترین بود روز زن هیچی برام نگرفت اصن نیومد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی بده، حتما جدی به آینده‌ات فکر کنمطمئن باش بازم ازدواج میکنی این چه فکریه دیگه

مامان بابام میگن این درست نمیشه آخه یه بار دیگم سر یه انگشتر سرم داد بیداد کرد بابام گفت تصمیم با خودته 

توهم عقدی ؟🥲

دوران عقدم گذشت 

ولی بدترین بود 

همیشه میگم کاش بتونم فراموش کنم 

حتی سال اول عروسی هم بد بود خیلی بد

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)