2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یازدهمم نصف درسام زیر ۱۰ اصلا نگران نباش چون انسانی رشته سختیه پسرتون باید سعی کنه حداقل اگه نمیخ ...

مستمراش خوبه گلم. میخونه نسبت به بقیه همکلاسیاش خوبه ولی تدم ۱ خراب کرد.

مستمر این دو درس هر دو بیست بود ولی ترم رو افتاد

مستمراش خوبه گلم. میخونه نسبت به بقیه همکلاسیاش خوبه ولی تدم ۱ خراب کرد.مستمر این دو درس هر دو بیست ...

خب اگه مستمرش خوبه حتی اگه امتحانشم خراب کنه ۱۰ هم ک بشه بخاطر مستمر بالا قبول میشه 

الان من واسه امتحانای دی نمیخونم پسرتون ممکنه سال دیگه خراب ترم بکنه ولی نگران چیزی نباشید چون هرچقدم زورشو بزنه ب سختی میتونه نمره ی بالا بگیره ولی خب انسانی رشته ایه ک نمیشه درسارو تو ۱ یا ۲ روز جمش کرد یعنی از مدرسه ک میاد باید درس اون روزو مرور کنه طوری ک بره تو حافظه بلند مدتش و اخر هفته ها بشینه کل درسایی که در طول هفته خونده رو مرور کنه اینطوری شب امتحان فقط نیاز ب مرور داره

خب اگه مستمرش خوبه حتی اگه امتحانشم خراب کنه ۱۰ هم ک بشه بخاطر مستمر بالا قبول میشه الان من واسه امت ...

من نگران نمرات ترم نیستم گلم. داره بهترین مدرسه شهر میره باید اونقدر بخونه حداقل معلمی قبول بشه

من نگران نمرات ترم نیستم گلم. داره بهترین مدرسه شهر میره باید اونقدر بخونه حداقل معلمی قبول بشه

هرچقدم ک بخونه باز باید با کلاس تست فرهنگیان و اینا قبول شه ما همین الانشم یه درس از کتابو میخونیم معلم یه سوالایی میده ک انگار از فضا اومده اون ک دیگ کنکوره 

اگه خودش علاقه داره بزار بره معلمی ولی اگه علاقه ای نداره توروخدا مجبورش نکنید

هرچقدم ک بخونه باز باید با کلاس تست فرهنگیان و اینا قبول شه ما همین الانشم یه درس از کتابو میخونیم م ...

معلمی دوس داره خودش گلم. 

بنظرتون الان ک یازدهمه چه کلاسایی ببرم مشاور بگیرم واسش؟

معلمی دوس داره خودش گلم. بنظرتون الان ک یازدهمه چه کلاسایی ببرم مشاور بگیرم واسش؟

کلاس تست باید ثبت نامش کنید مثل آزمون های گزینه ۲ و .. ک البته گزینه ۲ ب درد نمیخوره قبلش ببریدش پیش یه مشاور تحصیلی خوب که بهش بگه چ ازمونایی شرکت کنه و بهش برنامه میده

گلم شما مشاور آنلاین خوب میشناسید؟ ما منطقه سه هستیم

آنلاین نمیشناسم ولی معلم روان شناسیمون خودش مشاور و روان شناسه و به نظرم خیلی خوبه باز شما از اطرافیانتون پرس و جو کنید از کسایی که خودشون مشاوره گرفتن تو سایتا خیلیا از تجربشون گفتن