2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شناختن خودت و بعدش درمان تروماها

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

تروماها چیه

تروما یه آسیب های کودکی میگن و یا اتفاقی افتاده و هنوز تاثیرش مونده روی آدم و روی زندگیش تاثیر داره

مثلا یکی شوهرش بهش خیانت کرده و این خیانت اینقدر روش تاثیر گذاشته که نسبت به همه مردا بد بین شده

یا بچه ای که خیلی کتک خورده و وقتی ینفر دست بلند میکنه حتی به شوخی بدنش واکنش میده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

تروما یه آسیب های کودکی میگن و یا اتفاقی افتاده و هنوز تاثیرش مونده روی آدم و روی زندگیش تاثیر دارهم ...

من بچه که بودم یه رمانیو خوندم و روم تاثیر خیلی عمیقی گذاشت ۸ .۹ ساله درگیرشم رویای نابهنجار شد بنظرتون چجوری درمانش کنم 

من بچه که بودم یه رمانیو خوندم و روم تاثیر خیلی عمیقی گذاشت ۸ .۹ ساله درگیرشم رویای نابهنجار شد بنظر ...

برای تروما باید حتما بری پیش روانشناس مخصوصا اگه تاثیرش خیلی عمیق باشه

یا خودت دست بکار بشی تا اونجایی که میتونی

https://milkan.ir/methods-treating-emotional-acute-trauma/

به این سایت یه نگاهی بنداز