2821
2789
۱۴بار پس لرزه اومده عزیزم😐

عزیزم اون 14 تا پشت سر هم نیومده وقتی زلزله اصلی میاد مداوم و با ریشتر بالاتر پس لرزه میاد نه یک و دو 

اینا رو کارشناس شبکه خبر گفت یکم اخبار ببینید بد نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخبار گفت تا دو ماه احتمال زلزله تا 6 ریشتر هست.. خیلی وحشتناکه.. من تو یه مقاله زمین شناسی خوندم اگ ...

تو روخدا نگید اینارو منم یه جایی خوندم تهران از اینی که شما میگی خیلی کمتر کشته میده بعدم این همه گفتن و خداروشکر اتفاق نیفتاده انشالله هم که نمیفته اگه اینطوری باشه که باید تهران خالی بشه همه بذارن برن همه چی دست خداس بخواد به ثانیه ای دنیارو زیرو رو میکنه پس بهتره فقط به خودش توکل کنیم به هرچی بیشتر فکر کنی برات اتفاق میفته تو این مدت انقد گفتن زلزله زلزله که همش داره میاد از کجا معلوم قبل از زلزله زنده باشیم پس بهتره زندگیمون و بکنیم البته با فکرای مثبت

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
چی گفت اخبار؟

با یه کارشناس تماس تلفنی داشتن گفت چون گسل اشتهارد فعال شده نگرانیم و اینکه پس لرزه های مداوم نیمده بعد پس لرزه باید 3 ریشتر و بیشتر باشه که نبوده 

فیلمش تو اینستا هم بود چند روز پیش باز دیدم

الان دقت کنی بعد زلزله کرمان کلی پس لرزه با ریشتر3 هست و تعدادش خب زیاده پس اونی که اومد اصلی بود 

وای تو رو خدا ول کنید اینا همش احتماله این حرفا چیه اخه پدر مردمو دراوردید 😣

من خودمم جز مردم هستم این تاپیک هم درمورد زلزله هست اگه ناراحت میشین چرا میخونین و اینطوری بی ادبانه صحبت میکنین.. 

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
2824
2823
2791
2779
2792