2777
2789
عنوان

اونایی ک قصد بد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 164 پست
خلاصه:مهربون ترین بی اعصاب منطقی

😔😔😔اینا ابجیامن ک هرکدوم یه گوشه ازین کره خاکین میترسم ازدستشون بدم داغ دیگع رو نمیتونم تحمل کنم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

فدات مهربونم. مرسی از دعاهای پر مهرت🙏🙏❤️❤️

خدانکنهههه دریادل بزرگوار

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم واقعا میخوام چکار کنم در همین حد بگم

سردرگم نباش، خوب فکر کن...با دوتا آدم حسابی پخته و با تجربه مشورت کن. مثل مشاورهای مدرسه.

هدف داشته باش،  باری به هرجهت زندگی نکن...خدا کمکت میکنه بهت قول میدم. فقط یادت باشه هرروز ایت الکرسی بخون برای خودت. یه ایت الکرسی ام رو کاغذ بنویس بذار تو جیبت یا کیفت، همیشه همراهت باشه. خیلی تاثیر داره، شک نکن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نمی‌دونم واقعا میخوام چکار کنم در همین حد بگم

خودتو بسپار بخدا با تمام وجودت صداش کن نه با گلایه و شکایت فقط صداش کن بگو خودمو به تو سپردم خدا به وقتش کسایی رو سر راهت میزاره و جوری دستتو میگیره که خودتم باورت نمیشه .پناه اول تو خداست .صبر ما آدما کمه .امیدوارم زندگیت پر از آرامش بشه همه این سختی ها فقط برات در حد یه  گذشته بمونه 

فک کن من خواهرتم ومیترسم ک جونت گزندی ببینه.بخاطر منه خواهره دل شکسته میشه تحمل کنی.؟

قربونت بشم چقد مهربونی ❤️کاش واقعا خواهرم بودی 

تحمل میکنم اما بخدا از درون داغونم بقیه دخترا الان دارن ب خودشون میرسن هر روز بهتر از دیروز.. من افت کردم حتی صورتم انگار افتاده شده تو این 

چون توزنیو ظریف قرارنیس ک عین مردا کسیوبزنی مطمئن باش ی روزی خدا تو یه بن بست خفن گیرش میاره و واااا ...

😔😔😔

چقدر گریه کردم باتاپیکت عزیزم خدا بهت صبرزینبی بده 

انشالله  خواهرت همنشین خانم زینب باشه بحق این روزعزیز

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
قربونت بشم چقد مهربونی ❤️کاش واقعا خواهرم بودی تحمل میکنم اما بخدا از درون داغونم بقیه دخترا الان دا ...

واقعا چیهههه من خواهرتم خووووو .اون ایینه مزخرفو بشکن بنداز دور توفقط از دید یه دخترافسردع ب ایینه نگامیکنی‌.نه نهههه اصن فک کن تویی وخودت فک کن هیچکی تواین کره خاکی نیس ک اذیتت کنه ازفردااااا شروع کن ب ساختن منه جدید‌یاعلی بگو واغازکنننن😍

😔😔😔چقدر گریه کردم باتاپیکت عزیزم خدا بهت صبرزینبی بده انشالله خواهرت همنشین خانم زینب باشه بحق ا ...

فدات بشممم الهی خدا دسته گلاتو حفظ کنه ممنون ازدعای قشنگت خواهرگلم واسه همین میترسم یکیتونوازدست بدم ماها هممون بچه های حضرت ادمیم خواهربرادریم

فدات بشممم الهی خدا دسته گلاتو حفظ کنه ممنون ازدعای قشنگت خواهرگلم واسه همین میترسم یکیتونوازدست بدم ...

ممنونم عزیزم انشالله خدابه دلت آرامش بده مهربون

برام دعا کن خیلی محتاج دعام

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
🥺😭💔مرسی از اینکه باهام حرف زدی خیلی ممنونم🥲😭🫂

عزیزدلم دخترقشنگم نگران نباش طلا

🥺🥺🥲🫂

نکن عزیزدل خسته ی من