2777
2789
عنوان

اونایی ک قصد بد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 164 پست
فوت کرده مامانم

💔💔خدا صبرت بده عزیزم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

🥲🥲 برای اولین بار حس کردم برا یکی مهمم

بله ک مهمییییی من خواهربزرگترتم شاید دور باشم ولی هستمممم ومیترسم ک ازدستت بدم‌من دیگه توان داغ دیگری رو ندارم😔

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شکایت هم کنم میدونم که کاری نمیکنه خودش این همه سال هیچ‌خرجی نداد همه‌چی با مامانم بود کل عمرشم بابا ...

دولت بفهمه بدسرپرستی، شاید برات کاری کنه. شانست و امتحان کن، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست قربونت برم. بخدا حس کردم دختر خودمی، قلبم تیرکشید💔🫂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حدود ،۵۰ ۶۰ روزه که مامانم فوت کرده حتی بابام نتوسنت دوماه مارو کنار هم نگه داره سریع داداشمو انداخت ...

💔💔💔

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خدانکنههه عزیزم ببخشید نمیخاستم بهم بریزمتنمیشه چون اگه دایی هاش بفهمن دیگه هیچی خصوصا دایی اخرش خیل ...

نه باباخواهش میکنم😔😔میشه خودت دورادور هواشوداشتع باشی.؟خدانکرده بلایی سرخودش نیاره😔ای خدا جان

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

دولت بفهمه بدسرپرستی، شاید برات کاری کنه. شانست و امتحان کن، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست قربونت برم ...

نمیدونم واقعا گیر افتادم 🥲

خودکشی دوست ندارم اما اگه ایست قلبی چیزی کنم خوشحال میشم با این وضع و روزگارم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

استارتر عزیز برای فوت خواهرتون واقعا متاسفم، امیدوارم روحش قرین رحمت الهی باشه. خدا به دل شما و خانو ...

خیلی خیلی سپاسگذارم انشالله هیچوووقت غم نبینی انشالله چشات فقط سره ذوق زیاد اشکی شه خیلی ممنون ک منت گذاشتی دعاکردی خیلی خوشحالم کردی خوشحال شی ازطرف خدا الهی

جایی میگفتن یکی خودکشی کرده بوده نفسای آخرش کسی بالا سرش رسیده .هی میگفته زیر پام آتیشه .نمیخوام .ان ...

😔😔😔خیلی ممنون وسپاس ازراهنماییت خیرببینی الهی

نمیدونم واقعا گیر افتادم 🥲خودکشی دوست ندارم اما اگه ایست قلبی چیزی کنم خوشحال میشم با این وضع و روز ...

خدا نکنه عزیزم. درست تموم میشه، شاغل میشی، انشالا زندگیت و میسازی. فقط الان سنت خیلی کمه. الان باید حامی داشته باشی، بخاطر همین میگم برو بهزیستی ای حایی. کافیه دهن به دهن بچرخه پدرو برادرت بی غیرتن و ولت کردن، برات دندون تیز میکنن. خدایی نکرده هزار جور سو استفاده میکنن. قشنگم خیلی مراقب خودت باش💔

قربون دلت بشم که اینقدر شکسته...ممنونم بابت دعای قشنگت همیشه به یادت میمونم و برای شادی روح خواهرت د ...

خدانکنهههه.

.زنده وخوشحال باشی الهی بحق زینب کبری..خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت تااخرعمرم منومدیون خودت کردی 

خیلی خیلی سپاسگذارم انشالله هیچوووقت غم نبینی انشالله چشات فقط سره ذوق زیاد اشکی شه خیلی ممنون ک منت ...

فدات مهربونم. مرسی از دعاهای پر مهرت🙏🙏❤️❤️

خدا نکنه عزیزم. درست تموم میشه، شاغل میشی، انشالا زندگیت و میسازی. فقط الان سنت خیلی کمه. الان باید ...

نمی‌دونم واقعا میخوام چکار کنم در همین حد بگم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

خدا نکنه عزیزم دردهای من زیاده😢وقتی آنقدر بی عرضه ام که نمیتونم کاری برای خودم و بچه هام بکنم حالم ...

چون توزنیو ظریف قرارنیس ک عین مردا کسیوبزنی مطمئن باش ی روزی خدا تو یه بن بست خفن گیرش میاره و واااای ب حال اون موقعش..لاتخف ولاتحزن انا منجوئک این گفته خوده خداس نترس وغمگین مباش ک ما تو وهمراهانتونجات میدیم..دردت بجونم الهی تحمل کن وقوی باش عین حضرت زینب ک پسراش شوهرش برادرای عزیزش جلو روی ایشون سربریده شدنو خم ب ابروی مبارک نیاوردن