کاش بهم میگفت چ نقشه ای کشیده اگ میگفت کف پاهاشو میبوسیدم ونمیذاشتم الهی من بمیرم براهمه دخترای دردک ...
قربون دلت بشم که اینقدر شکسته...ممنونم بابت دعای قشنگت همیشه به یادت میمونم و برای شادی روح خواهرت دعا میکنم🤍
به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمیتونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو میخونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافهت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..
جایی میگفتن یکی خود...کشی کرده بوده نفسای آخرش کسی بالا سرش رسیده .هی میگفته زیر پام آتیشه .نمیخوام .انگار پشیمون شده بوده .ولی تا بیمارستان دوام نیاورده ..نمیدونم حالا چطوری خودکشی کرده بوده.تو رو خدا هرکی تو سرش همچین هدف مزخرفی داره اصلا فکرشم نکنه .اون دنیا عذابش بدتره .خلاص شدنی در کار نیست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وقتی آنقدر بی عرضه ام که نمیتونم کاری برای خودم و بچه هام بکنم حالم ازخودم به هم میخوره
وقتی مثل کیسه بوکس مشت ولگد میخورم و عرضه ندارم از خودم دفاع کنم حالم آز خودم بههم میخوره
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بابت بی جایی و بی پناهیت اعصابم واقعا خورد شد. آدم پدر و برادر داشته باشه، خونه ی این و اون بمونه؟؟؟ ...
شکایت هم کنم میدونم که کاری نمیکنه خودش این همه سال هیچخرجی نداد همهچی با مامانم بود کل عمرشم بابام زندان بود از همه چی فقط پر رویی و ادعا داشتن رو خوب بلده
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭