2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

65 بازدید | 8 پست

کسایی ک تجربه  داشتن لطفا بیان خیلی نیاز دارم بشنومم حرفای خوب الان من همه چیم نرمال بود بچه ها ی سال مجبور شدم برم پشت میز نشینی کنم روزی ۷ ساعت بعدش کم کم بدنم ریخت بهم هورموناش پریودم دوماه قطع شد وزنم رفت بالا الانم دیگ تحرکم بیشتر شده پشت میز نشینی ندارم پریودم میشم هرماه تنبلی خفیف دارم ولی وزنم استپ شده ب نظرتون همینجوری ادامه بدم بدم رژیم و ورزشو خیلی رفته رو مخم هی فک میکنم دیگ نمیتونم مثل قبل لاغر شم آخه مگ میشه بیخودی یکم بهم انگیزه بدید 🥲💓

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ح
0
0%
ح
0
0%
ح
1
100%
من پینشهاد نمیکنماولی تو پیج بلاگرا مد شده یه چای گیاهی معرفی میکنن که حتی وزن اونایی که تنبلی تخمدا ...

چایی سبز میخوام مصرف کنم از این ب بعد نمیدونم چرا اصلا یهو اینجوری شدم لعنت ب من ک رفتم بی تحرکی و استرس و انداختم ب جون خودم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نینی سایت گوگل بزن درمان تنبلی تخمدان.. کلی راهکار میده.. پیاده روی.. ورزش.. پرهیز غذایی.. دکتر بری ...

من ۳ ساله ورزش میکنم زومبا رقص در حدی ک ضربان قلب میره بالا اصلا دارم مدرک مربی گریمم میگیرم رژیمم هستم کلا هیچ علاقه ای ب هله هوله شیرینی هم ندارم خیلی بالاست ارادم تو حذف این چیزا امید ب خدا شاید نیاز ب زمان داره کاهش وزنم 

من ۳ ساله ورزش میکنم زومبا رقص در حدی ک ضربان قلب میره بالا اصلا دارم مدرک مربی گریمم میگیرم رژیمم ه ...

یعنی باهمه اینا هیچ کم نکردی وزنتو؟ من قبلا48بودم یعنی کل غذاهای دنیارم میخوردم دریغ از نیم کیلوبالا رفتن.. برالاغریم مسخرم میکردن دوس داشتم چاق بشم تااینکه دوسال پیش تنبلی گرفتم الانم شدم نزدیک 60.. چربی اضافه.. کم تحرکی وتنبلی وخستگی عوارضشه.. میخام درمان کنم هی امروز فردا میکنم.. همون لاغری قبل بهتر بود.. تو ورزشتو بکن.. دکتر یا طب سنتی برو.. کم کم خوب میشی.. من شنیدم فقط میشه کنترل کرد تنبلی رو

یعنی باهمه اینا هیچ کم نکردی وزنتو؟ من قبلا48بودم یعنی کل غذاهای دنیارم میخوردم دریغ از نیم کیلوبالا ...

چرا لاغر شده بودم میگم بعد این ک مجبور شدم ی مدت برم پی ی شغل بی تحرک یکم هدرمونام بهم ریخت هیچ عوارضی ندارم تنبلی ک من دارم بخاطر استرس ک بی تحرکی اومده اگرم باشه ی سال دیگ میرم سونو دوباره چون تو سونو همه چی نرمال بود رحم همه چی بدن با بدن فرق میکنه دیگ تنبلی ک ژنتیکی باشه بیشتر هیچ درمانی نداره ک ب نازایی هم ختم میشه امروز دکتر غدد بودم گفت هیچ مشکلی نداری حتی داروها نباید بخوری قندم چربی تیرویید همچیم نرمال بود گفت با تحرک ورزش اندازه فولیکولا ب مروز زمان درس میشه دوسه روزم هست زیر دلم درد میکنه میگن واس تخمک گذاریه

چرا لاغر شده بودم میگم بعد این ک مجبور شدم ی مدت برم پی ی شغل بی تحرک یکم هدرمونام بهم ریخت هیچ عوار ...

درسته.. مطمین باش با ورزش همه چی خوب میشه وزنت میاد پایین منتها یکم وقت میبره وباید تحمل کنی.. خیلیام بودن باتنبلی باردارم شدن.. منتها باید درمان وکنترل کرد منم این روزا میرم