2777
2789
عنوان

مامانم جلو خاله ام خوردم کرد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 54 پست
بچه پرو ادرس بده بیام حساب برسم که دیگه به زن مردم نگی زن من نکنه تورو اون اصلان اجیر کرده

من الان ناهید خانوم داره پیشم غذا درست می‌کنه 

بهت گفت مرده دروغگو داره چرت وپرت میگه ماشالا 

برو خداتو شکر کن جلو روش نیستی 😐

من الان ناهید خانوم داره پیشم غذا درست می‌کنه بهت گفت مرده دروغگو داره چرت وپرت میگه ماشالا برو خدات ...

ناهید الان کنارم نشسته چی میزنی تو 😐

تازه مضخرفات تورو هم دیده رگ خشمش زده بالا رفته آشپزخونه ساتور برداشته بیاد سراغت میگه این مرده توهمی کیه به من تهمت میزنه خدا به دادت برسه پیدات نکنه فقط 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پی اون قضیه رو نگرفتی ؟ یا خیالاتی شده بودی؟

نه فعلا صبر میکنم هرچی خدا بخواد همون میشه دیگه فک کنم تا قبل از عروسیم دیگه باید بفهمم چون بهم گفته بود انشالله تو لباس عروس ببینمت🤣🤣

رفتم جلو خالم بهش گفتم بلند شو برو خونه بابات اگه خالم نبود که دعوا میشد

اگه مادرت نبود تو الان اینجا نبودی ، ماشاالله خوب رویی داری ، ولی یادت باشه زمین گرده هرچی دل مادرت را بشکنی و بی احترامی کنی کسی پیدا میشه که صدبرابر بدتر دلت را بشکنه ...یادت باشه اونجا خونه مادرو پدرته و اونیی که رفتنیه و حقی توش نداره شمایی که چهارسال دیگه میری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....