قبل از اینکه خالم بیاد خونمون باهم دعوا کردیم فهش دادیم اما آشتی کردم اون هنوز تو قیافه بود خالم اومد خونمون والا خاله خوبی هم ندارم از صد تا زندایی بدتره برام رفتم حموم از تو حموم داد زدم برام حوله بیار جلو خالم و پسر خالم بهم گفت چه میگی ماده خر منم از حموم اومدم بیرون بهش گفتم ماده خر خودتی💔دارم میسوزم دارم آتیش میگیرم
تازه مضخرفات تورو هم دیده رگ خشمش زده بالا رفته آشپزخونه ساتور برداشته بیاد سراغت میگه این مرده توهمی کیه به من تهمت میزنه خدا به دادت برسه پیدات نکنه فقط
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه مادرت نبود تو الان اینجا نبودی ، ماشاالله خوب رویی داری ، ولی یادت باشه زمین گرده هرچی دل مادرت را بشکنی و بی احترامی کنی کسی پیدا میشه که صدبرابر بدتر دلت را بشکنه ...یادت باشه اونجا خونه مادرو پدرته و اونیی که رفتنیه و حقی توش نداره شمایی که چهارسال دیگه میری
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....