2777
2789
عنوان

مامانم جلو خاله ام خوردم کرد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 54 پست
رفتم جلو خالم بهش گفتم بلند شو برو خونه بابات اگه خالم نبود که دعوا میشد

وقتی به مادرت بی احترامی میکنی نتیجه میشه این ، اونی که تو این خونه مهمونه و دیر یا زود یا باید ازدواج کنه یا مستقل بشه شمایی مادرت صاحب خونه است

من و مامانم تو خلوت خیلی جر و بحث میکنیم و من جوابش رو ميندازم به شوخی و میگم اما تو جمع اصلا یی احترامی نمیکنم و کوچکترین جوابی نمیدم 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم واسه این ادب

اگر تو هم احترام مامانت نگه داری اونم نگه میداره

اگر همین جوری بخوای ادامه بدی بخدا زندگی و روزگارت سیاه میشه این وعده ای که خود خدا داده به کسایی که احترام پدر و مادرشون حفظ نمی کنن

دخترا توجه کنید اسی بی دلیل نگفته 

اول مامانش گفته خر 

جلوی پسر خالش 

درسته اسی اشتباه کردی حرف زشت زدی اما من میدونم که ناراحت بودی 

الان مامانت چطوره؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

دخترا توجه کنید اسی بی دلیل نگفته اول مامانش گفته خر جلوی پسر خالش درسته اسی اشتباه کردی حرف زشت زدی ...

خب گفته باشه خر مادرا هزارتا حرف میزنن که خیلی وقتا از روی خستگی و ناراحتیه کدوم مادریه که تاحالا نگفته باشه

مادر اسی هیچ کاری هم نکرده باشه درد زایمان همین اسی رو کشیده تو نوزادیش بزرگش کرده اسی درحقش چیکار کرده که میگه خر خودتی یا برو خونه بابات؟ 

دلیل موجهی برای بی احترامیش نیست تازه مادرش نوکرش هم نیست که یه خرس گنده بره حموم با خودش حوله نبره اونوقت مادرش وظیفه حوله بردن داشته باشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خب گفته باشه خر مادرا هزارتا حرف میزنن که خیلی وقتا از روی خستگی و ناراحتیه کدوم مادریه که تاحالا نگ ...

مادر هممون گفته درست 

ولی توی جمعی که پسر هم هست نباید میگفت غرور و عزت نفس آدم میشکنه 

مشخصه از رو شوخی هم نگفته و جدی گفته 

من اصلا حق رو به اسی نمیدم ولی معتقدم مادرش هم اشتباه کرده

دخترا توجه کنید اسی بی دلیل نگفته اول مامانش گفته خر جلوی پسر خالش درسته اسی اشتباه کردی حرف زشت زدی ...

هیچی دیگه گفت جارو برقی بکش تا منم تا حلالت کنم گفتم نمی‌خوام حلالم کنید 

مادر هممون گفته درست ولی توی جمعی که پسر هم هست نباید میگفت غرور و عزت نفس آدم میشکنه مشخصه از رو شو ...

درسته مادرشون هم نباید همچین کاری می کرده

ولی شما الان ببین خودش چی نوشته

ب نظرم بخاطر اخلاق این دختر واقعا خسته شده

از اولش زن من بود از روزی ک به دنیا اومد 😐😐تو ک کپی منی حاجی 😐😐😐

چرا همش از اینا😐میفرستی حالا 

مشکوکه نکنه این زن داره به جفت مون خیانت میکنه ؟ 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

😐چون مود همیشگی من همینه 😐میام میزنم دهنتااا ناهید خانوم فقط زن منه 😐🙄

بچه پرو ادرس بده بیام حساب برسم که دیگه به زن مردم نگی زن من 

نکنه تورو اون اصلان اجیر کرده

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏