2777
2789
عنوان

شهمیرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13997 بازدید | 51 پست
عزیزم چرا میتونین ماه رمضون هم بیاین ولی خوب من اگه بودم میزاشتم بعد ماه رمضون آدم راحت تره لااقل یه بستنی تو میدونش میتونین بخورین ........ ببین عزیزم شهمیرزادی ها آدم های خوبین ...... من چون هیچ وقت نشده که بخوام خونه اجاره کنم از قیمتها چیزی نمیدونم ولی 20 یا 30 بیشتر نباید باشه ........ ولی وارد شهمیرزاد بشین قبل از اینکه به میدون برسین املاک هست از هر کدوم بپرسین راهنماییتون میکنم ......
من یادمه چند وقت پیش میگفتن یه خونه قدیمی رو سبک جدید مبله کردن خیل یجالبه ببینم اگه تونستم آدرس اونجا رو برات گیر بیارم ............ رستوران باباطاهر هست برای غذاخوری جای بدی نیست میتونین ازش استفاده کنین .....
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال اصلی من ، اجاره خونه ست
شما بصورت تخمینی نمیتونین بگین اونجا کرایه یک شب چقدره ؟
و اینکه شماره آژانس املاکی چیزی رو ندارین توی سمنان یا شهمیرزاد که بتونیم ازش قیمت بگیریم ؟
و اینکه اگه توی ماه رمضون بیایم امکاناتی چیزی داره یا همه مغازه ها بسته س و گیر میدن به آدم ؟
به آسمان چه مینگری ز بهر دیدن حور / زمین پر از فرشتگان کوچک و غمگین است / بیا و بال و پری ده به کودکان وطن / که عاشقانه ترین رسم عاشقی این است
ما خودمون که زیاد میریم اونجا فقط در حد خنک شدن میریم و برمیگردیم ...... همون 5 شنبه جمعه خوبه ....... آخه خیلی شهر کوچیکیه ...خلاصه امیدوارم بهتون خوش بگذره ..........
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
اهان کامنتت رو دیر دیدم
اون خونه قدیمی فکر کنم همون هتلی هست که من دیدم .. کرایه یک شب برای چهار نفر دویست تومن بود که بنظر من زیاده بخصوص که ادم مستقل هم نیست ..
منظورم از امکانات همین مغازه باز بودن و خرید کردنه .
به آسمان چه مینگری ز بهر دیدن حور / زمین پر از فرشتگان کوچک و غمگین است / بیا و بال و پری ده به کودکان وطن / که عاشقانه ترین رسم عاشقی این است
باباطاهر فقط جاش خوبه کیفیت غذای آنچنانی نداره (ببخشیدا دیانا جون)
رستوران آبشار داخل شهمیرزاد غذاهای اونجا بهتره شهمیرزاد کلا غذاهاش چندان تعریفی نداره!!!کباب مباب که اصلا نخورین فقط غذای محلی بخورین !!!! ته چین شهمیرزادی و اینجور چیزا
خدایا شکرت
نه عزیزم شهمیرزاد همیشه شلوغه گیر نمیدن که ....... هر وقت دوست داشتین بیاین مغازه ها هم همیشه بازن ......... الان نمیتونم بهت شماره بدم باید تا شب صبر کنی ...... بزار برات گیرش میارم ........
بچه ها خیلی ممنون
دیانا جان اگه بتونی برام شماره آژانس املاک حتی توی خود سمنان هم پیدا کنی خیلی خوب میشه و از اونها میتونم رنج قیمتی رو سوال کنم
المیرا من هم فکر نکنم رستورانش باز باشه ..
آره آفرین المیرا من اسم صاحب رستوران آبشار و میدونستم اسم خود رستوران و یادم رفته بود ......... اگه اومدی سرنا حتما ته چین بخور خوش مزه است
منم چون رستوران باباطاهر مال پسرداییمه ذوق زده شدم اول اسم اون یادم اومد ..ههههههه

200 تومن ..
بیخیال ........
به نظر من که همون املاک برین خیلی خیلی راحت گیر میارین ............ مغازه هم فقط در حد خرید لواشک و آلو و هر چی ترشیجاته ........... گردو و بادوم و برگه ...... به نیت خرید لباس نیاییی
شماره املاک و برات ایمیل میکنم ... بزارین اوایل شهریور حسابی خنک شین ماه رمضون یه جوریه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز