2777
2789
عنوان

شهمیرزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13997 بازدید | 51 پست
مرسی عزیزم .
والا ما سعی میکنیم اولین فرصتی که پیدا کردیم از این شهر پر از دود بیرون بریم و نفس بکشیم ، دیگه به روز و ماهش نمیتونیم کاری داشته باشیم .. اینقدر زندگی بهم پیچیده شده و گررفتاری ها زیاد شده ، اولین فرصت خالی رو باید دو دستی چسبید وگرنه میرهههههههههههههه تا معلوم نیست کی ...

رستوران آبشار و رستوران باباطاهر و ته چین و ترشک و آلوچه و .....
وای خدای من.. هوس کردم خببببببب
به آسمان چه مینگری ز بهر دیدن حور / زمین پر از فرشتگان کوچک و غمگین است / بیا و بال و پری ده به کودکان وطن / که عاشقانه ترین رسم عاشقی این است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رستوران باباطاهر نههههه دیانا جون به پسر داییت بگو کیفیت غذاشو بالا ببره!!!!!! فقط آبشار برین!!!!!!!جای شیکی نیستااااااا معمولی فقط غذاش تو شهمیرزاد از همه جا بهتره
خدایا شکرت

ایییییی
بین علما اختلاف افتاد که
به آسمان چه مینگری ز بهر دیدن حور / زمین پر از فرشتگان کوچک و غمگین است / بیا و بال و پری ده به کودکان وطن / که عاشقانه ترین رسم عاشقی این است
پس رستوران آبشار بریم
چشم
شما دعا کن ما بیتونم ماشین رو آتیش کنیم بندازیم توی جاده ... لواشک های خوشمزه در انتظارمونه ..
عزیزم پسرداییم اونجا نیست قبلا نماینده شهر سمنان بود اونجا چکار میکنه ........ قبلا مال اون و برادراش بود الان فقط سهمشو داره ........... همچنین گفتی انگار غذا پخش میکنه ............
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
اصلا یه فکر پلید اومد به ذهنم از آبشار غذا بگیر برو باباطاهر بخور
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
فکر کننننننن
*
مرسی المیرا جان دیدم ایمیلتو
ممنون از کمکتون بچه ها .
دعا کنین جور بشه که بیایم ..
والله ما نگفتیم پسر دایی جون شما غذا پخش میکنه!!!!! خلاصه وقتی یکی صاحب جایی باشه فامیلاش که میرن اطراف بیشتر تحویلشون میگیرن!!!!ما که هرجا رفتیم اینجوری بوده
خدایا شکرت

دوستان خیلی متشکرم از راهنمایی شما
المیرا جون مرسی از شماره املاک ..
دیانا جون از راهنمایی شما هم ممنون .

راستی شما تله کابینش رو سوار نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز