2777
2789
عنوان

نکاتی که باید پسرا تو نامزدی بدونن

299 بازدید | 27 پست

سلام

من پسرم ۲۵ سالمه و چون خونه و ماشین دارم و پیش بابام کار میکنم تصمیم گرفتم که زن بگیرم و با همسرم زندگی کنم

از قرار دخخر دختر دایی پدرم که خانم معلمم هست سوژه مورد نظره😅

مامانم به مامانش زنگ زده و گفت که دخترتون قصد ازدواج دارن؟ شرایطمم گفت و مامانش گفت که با دخترم صحبت کنم

حالا ما کی زنگ بزنیم ؟؟ 

اگه همه چی خوب پیشرفت نکاتی که باعث میشه عملکردم بهتر بشه چیان ؟؟ 

خونشون با خونمون یک ساعت فاصله داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم استقلاله

اینکه اونقد بزرگ شدی جلوی دخالت اطرافیان رو بگیری یا چون با پدرت کار میکنی و تو خونه پدرتی اونا از همه زندگیت باید با خبر باشن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

صبر کنید دو روز دیگه اگه خودشون مواب ندادن بعد زنگ بزنید باز

مودبانه صحبت کنین، شرایط حقیقی خودتون رو بگید، زیاد شوخی نکنید که پررو جلوه بدین در حد یه لبخند

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

خب فقط صداقت داشته باشین درمورد میزان درامد اخلاق و رفتاراتون بگین تو جلسه خواستگاری بعد درمورد محل زندگی ک خانوم یا خودتون کجا دوس دارین زندگی کنین نظرشون درمورد زندگی بپرسین

خب فقط صداقت داشته باشین درمورد میزان درامد اخلاق و رفتاراتون بگین تو جلسه خواستگاری بعد درمورد محل ...

استرس و لرزش صدا طبیعیه؟؟؟ 

من معمولا استرس نمیگیرم ولی اون موقع که مامانم داشت حرف میزد استرس داشتم 

استرس و لرزش صدا طبیعیه؟؟؟ من معمولا استرس نمیگیرم ولی اون موقع که مامانم داشت حرف میزد استرس داشتم

قبلش حرفاتو تو ذهنت آماده کن 

سعی کن لرزش صدا نداشته باشی 

اعتماد بنفست رو ببر بالا 

استرس و لرزش صدا طبیعیه؟؟؟ من معمولا استرس نمیگیرم ولی اون موقع که مامانم داشت حرف میزد استرس داشتم

استرس اره طبیعیه ولی اگرم جواب منفی داد خانوم ناراحتیم نداره چون باید دوطرف همو انتخاب و بپسندن 

مهم استقلالهاینکه اونقد بزرگ شدی جلوی دخالت اطرافیان رو بگیری یا چون با پدرت کار میکنی و تو خونه پدر ...

خونه جدا تخلیه هست که وقتی متاهل شدم اسبابارو با سلیقه خانم و خودم توش بچینیم و چون مامان بزرگ و پدر بزرگام تو شمال زندگی میکنن و تو زندگی مامان و بابام دخالت نمیکنن اونام اینو یاد گرفتن و هیچ دخالتی وجود نخواهد داشت 

احتمال یک به میلیون اگه اتفاق بیوفته به مادر بزرگم زنگ میزنمم و میگم که مامانم داره دخالت میکنه و چون مامانم از مامان بزرگم حسابی حساب میبره گوششو میپیچونه ولی میدونم قرار نیست همچین چیزی اتفاق بیوفته