فقط امییییدوارم که بخاطر استرس باشه پریود نشنم چون ما الان اصلا شرایطشو نداریم،پیشگیری هم میکنیم نمیدونم چرا پریود نمیشم،حتی من سه چهار روز قبل از پریودیم لکه بینی هم داشتم ولی الان درریغ از یه قطره لکه بینی 😓😓 دیشبم خواب یه سبد پر از سیب و گردوهای با مغز سفید و درشت دیدم همسرمم خواب دیده یعالمه برف اومده
عزیزم بنظرم باردار باشی اون لکه بینی هم برای لانه گزینی بوده احتمالا. توکل به خدا کن بیبی چک بزن.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
وااای اصلا جرئت ندارم میترسم من نمیخوام حامله باشم 😭
توکل به خدا کن زندگی همیشه اونجوری که ما دلمون میخواد پیش نمیره
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.